Napsat recenzi

Messonghi Beach 2024

Recenze hotelu Messonghi Beach Hotel Resort *** (Řecko - Korfu - Moraitika)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 16 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásná dovolená s menšími chybičkami

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Měli jsme pokoj v hlavní budově, krásný, čistý, zrekonstruovaný. Denně úklid, výměna ručníků kdykoliv jsme je nechali v koupelně na zemi. Přestože jsme měli zaplacen výhled do zahrady, měli jsme krásný výhled na moře.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Výběr jídel pestrý, každý den nějaká obměna, vždy jsme se dobře najedli. Jediné, co nám vadilo byly fronty na jídlo, pokud člověk prošel kolem jídel, nedalo se už téměř vrátit a muselo se čekat, až se fronta rozptýlí. Časem jsme vychytali, kdy je nejlepší doba na jídlo a téměř žádné fronty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál velmi milý, vstřícný. Bazény na náš vkus na tak velký resort malé, přeplněné, v odpoledních hodinách již dost špinavé.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Moře nás velmi zklamalo, spíš takový zelený rybník, žádné vlny, písečnokamenitý vstup, poté pár velkých kamenů s pískem, který připomínal spíš bláto, dál lesy řas, do kterých se nedalo stoupnout. To bylo velké mínus. Ve vodě plavaly použité plenky a dámské hygienické potřeby, což bylo dost odpudivé, ale to je o lidech. Půjčili jsme si auto a jeli cca 20 minut skrz ostrov na pláž Issos, ta byla úžasná, písčitá, krásné průzračné vlnité moře, na jedničku.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V blízkosti hotelu se vlévá do moře kanál, což mluví samo o sobě. Večer často zápach. Dalo se dojít do blízkého městečka, kde byla spousta obchůdků a taveren.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Dovolenou jsme si užili, ale pokud jedu na dovolenou k moři, chci si ho užít. Tady opravdu ne, z tohoto důvodu toto místo nedoporučuji.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 27
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání