Napsat recenzi

Zvolte si jiný hotel na krásném ostrově!!!

Recenze hotelu Alkyon Beach Hotel *** (Řecko - Korfu - Agios Georgios sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 280x
Recenze se líbila: 230 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Zklamání z dovolené. Ubytování skromné, nejhorší na ubytování byl výhled do dvora, který připomínal kasárna nebo dvůr pro děti na nějakém ozdravném pobytu nebo škole v přírodě.

Atmosféra hotelu nemá nic společného s veselými a bodrými Řeky, kteří rádi vyhoví hostům. Tady to bylo naopak. Personál včetně uklízeček byl z Albánie.

Ubytování  průměrně (3/5)

Skromné.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Pokud si člověk vybere dovolenou s all inclusive, tak očekává, že si vybere to , co mu chutná z nějaké bohaté nabídky. Tady to bylo jak na školním táboře, kde jídlo přidělovali kuchaři.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

vybavení skromné, personál neochotný. Jedině mladí číšníci se snažili zachránit situaci.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž pěkná , moře čisté. To bylo jediné plus na této dovolené.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Nečekejte nějaký noční život, ani koukání po obchůdcích. není tu nic.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

katastrofa

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 40
z 80 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Helena Erbenová: Ještě s trochou do mlýna... - 26. 8. 2018 17:15

Pokoj č. 205 - nefunguje klimatizace, píská, řve podle svého ve dne v noci. Několikrát reklamováno, snaha o opravu byla, ale bez úspěchu. V životě jsem tak unavená a nevyspaná z dovolené nejela. Vyberte si jiné ubytování, protože, jak se dostanete do tohoto pokoje, tak se vrátíte zbití jak pytle. Doslova a do písmene. A ten vedlejší - tam řvala klimatizace od rána do rána durch a byla jak žentour. Místo je pěkné, moře nádherné, průzračné, ale my měli asi pech. Řeklamací bylo moc a bylo to únavný a delegátka, pí Ivana, tak ta mi vysvětlila, že klimatizace je stroj a každý se někdy porouchá a že v Česku taky nepřijde opravář hned. Tak to je bez komentáře, když 3 dny klimatizace nekoordinovaně začla náhle řvát (nejlépe v noci), případně jen pískla, že by to vzbudilo mrtvého. Zájezd za spoustu peněz naprosto neodpovídající ceně. Jen doufám, že má vnučka načerpala z toho moře a vzduchu nějaké zdraví, já měla zlost. Jen by mě zajímalo, zda ten mechanik, co ho několik dní slibovali, vůbec kdy přišel a jestli tam po nás jsou nějací další chudáci, co mají dovolenou pokaženou. O tom, že vám klika od skříně zůstane v rukou a klika u vchodových dveří se viklá tak, že se bojíte, abyste tam někdy nevytvrdli nadobro, je škoda mluvit. Tam už fakt nikdy a opravdu mi věřte, že nejsem bůhvíjak náročná. Jo a ještě, pokud tam už jedete, poslední den se pokoj vyklízí ve 12,00. V pořádku, to je všude. Ale pokud vám delegát řekne, že když chcete setrvat do večera, tak je třeba zaplatit 20,- EUR, což by nebylo nic tak divnýho, zaplatit za to je třeba všude, ale naši spolucestující to učinili a zaplatili (bylo to třeba zařídit už v pátek, tj. den před návratem) a přitom se tam pak k večeru na recepci objevil nenápadný papír, že pokoj 208 je k dispozici do večera na vysprchování. Ve chvíli, když byli všichni dávno spakovaní a plácali se tam okolo, protože nikdo si už netroufl jít do moře, aby pak byl obalenej solí až do noci, kdy jsme se vrátili. Nikdo si toho nevšiml, nikdo na to nebyl nijak upozorněn, takže si dejte všichni pozor a neplaťte zbytečně, co není třeba a nejlépe se přeptejte pí Blahové - delegátky, kterou buď nenapadlo nebo nevím z jakého důvodu nám to nikomu neřekla a naopak řekla, že pokoj je nutno dojednat den předem a zaplatit již výše zmíněnou částku. Bylo by toho mnohem víc, ale tohle je to nejdůležitější, co pokazilo těch pár dní, co jsme tam byli. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání