Napsat recenzi

Markéta - Apollonion Asterias Resort

Recenze hotelu Apollonion Asterias Resort & Spa ***** (Řecko - Kefalonia - Lixouri)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 20 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po přečtení několika recenzí na stránkách *** musím reagovat. Nevím, co recenzující zažili jinde, zřejmě pečené holuby přímo do úst, ale to, co popisují, se absolutně neshoduje s tím, co jsme zažili v daném hotelu my.

Jednalo se zcela jistě o jednu z nejkrásnějších dovolených, kterou jsme zažili (létáme na dovolenou pravidelně). Hotel je absolutně bezchybný, pláž krásná, jen tedy nejde o rušné letovisko, ale o místo pro klidnou dovolenou s velmi přátelskou atmosférou.

Ubytování  průměrně (5/5)

Absolutně dokonalé. Hotelový pokoj obrovský s rozlehlou terasou, každý den bezchybně uklizen, koupelna prostorná. Bylo znát, že se v hotelu přemýšlí. Měli jsme rodinný pokoj, v koupelně byl sprchový kout i vana, využívat ji tedy mohli dva naráz. Postele široké, fungující klimatizace.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Opět musím chválit. Jídlo pestré, každý den k večeři něco jiného, myslí, že se jídelníček opakoval po týdnu, ale to nemohu potvrdit, jelikož jsme v hotelu pobyli 7 dní. Každý den byl servírovaný typický řecký pokrm a dezert, což není v hotelech běžné. I když jsme měli zaplacenou jen polopenzi, nealko pití bylo k večeři zdarma, což opět není standardní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Vybavení hotelu bezchybné, k dispozici dva bazény s dostatečným množstvím lehátek, nikdy se nestalo, že by v naší přítomnosti byla všechna obsazena. My ale bazény nevyužívali, trávili jsme čas na pláži, proto jezdíme k moři. Jeden z bazénů byl pro rodiny s dětmi, druhý byl určen pro dospělé, tedy žádný velký hluk a dětský křik. Naše děti využily také místní posilovnu, nebyla prý úplně velká, ale dostačující. Kdo by chtěl, může navštívit i míst SPA, to ale nemohu zhodnotit.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž čistá, úzká, tedy žádná masa lehátek a hlava na hlavě. Pláž byla rozdělena na menší části patřící k jednotlivým tavernám. Cena za set 2 lehátka + slunečník byla jednotná 20 EUR, my se ale s majitelem taverny domluvili a za dva sety jsme platili 15 EUR/set. Vstup do vody pozvolný, rodiče se o malé děti nemuseli bát. Všude písek, boty do vody zůstaly nevyužity.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V okolí hotelu nečekejte žádný ruch, promenády, obchody, taverny,....... Je tu skutečný klid. Základní potřeby je možné koupit ve dvou krámcích, těsně u pláže se nachází typická taverna s místní kuchyní a dobrými cenami. Na pláži další taverny a bary (asi 4).

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Nádhera. Nikdy se nevracíme na místo, kde jsme již byli, ale u tohoto hotelu uděláme výjimku, to víme jistě. Už při odletu jsme si slíbili, že se na toto místo určitě vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kefalonia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání