Napsat recenzi

Dovolenka s CK *** - 21.6. - 1.7.

Recenze hotelu Kinetta Beach Resort & Spa **** (Řecko - Attika - Kinetta)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 19 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Najväčšiu slávu má hotel za sebou, ale kto nechce hľadať len chyby, tak tu strávy peknú dovolenku. My sme si prišli užiť more, oddýchnuť si a stráviť čas spolu ako rodina. A všetko sa to splnilo.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ako 4 členná rodina sme boli ubytovaní v 2 poschodových pavilonoch, v prízemí, čo bolo fajn hlavne pre deti, pretože mohli z izby vybehnúť rovno na trávu. Mali sme šťasie na novú peknú kúpeľňu so sprchovým kútom, každý deň čisté uteráky, čo ani nebolo potreba. Dostali sme i malé sprchové gély a šampóny. Na balkóne bol k dispozícii sušiak.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Výber síce veľmi široký nebol, ale za to nás milo prekvapila každodenná ponuka morských plodov. Jedlo bolo chutné, čerstvé. Vždy sme sa dobre najedli. Výborný zeleninový bar a feta syr, tzatziky, grécky jogurt. Deti sa potešili roznym druhom zmrzliny, ktorú si sami naberali.

Hlavná reštaurácia má terasu pár metrov od mora, bolo úžasné tam večerať alebo raňajkovať a užívať si výhľad na more. Stoly vždy rýchlo pripravili pre ďalších hostí, prípadne stačilo len ukázať, kde by sme chceli prestrieť. Tematické reštaurácie sme nevyužili, nahlasuje sa deň pred na recepcii.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel by už potreboval menšiu renováciu, najlepšie časy má za sebou. Ale my sme viacmenej vedeli do čoho ideme, takže sme sklamaní neboli, nemali sme veľké očakávania. Kto chce, ten si to užije a nad pár nedostatkami privrie oči. Zahrada bola krásna, vysoké palmy a oleandre, v pozadí skalnaté hory. Krásny pohľad. Bazény tri, čisté, jediné čo nás zarazilo bolo, že sa ráno otvárali až o 11. Veľa ľudí sa už ale kúpalo skor. Plavčíci ale chodili až na 11. Bar na bazéne veľmi nefungoval, mal veĺmi obmedzenú ponuku a čas. Bazén ZEN fungoval taktiež i bar (ale taktiež s obmedzenou ponukou nápojov). Uvedené bolo, že bazén je len pre dospelých, ale realita bola iná. V dobe nášho príchodu čistili okolné vodné plochy, ktoré ale nie sú určené ku kúpaniu. Personál bol ochotný a my sme sa teda nestretli s tým, že by boli neochotný a orientovaný len na Francúzov. Manžela už na bare poznali, nemali problém ani s tým, keď si k večeri chodil pre pivo do skleneného pohára. Animátori francúzy, kto má rád tento typ zábavy nudiť sa rozhodne nebude. Pre deti super detský klub s českými animátorkami.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Úžasná. Tá farba vody neskutočná. More bolo čisté, teplé. Ale po pár metroch už i poriadne hlboké. Syna nadchli všade prítomné rybyčky i v plytkej vode, každý deň šnorchloval. Dostatok lehátok a slnečníkov, sprchy, plážový bar.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Samozrejme, keby bolo v okolí malé pekné mestečko s typyckými krásnymi uličkami, vobec by sme sa nehnevali. Ale tak nedá sa všetko. Možno teda dá, ale rozhodne za inú cenu. V blízkosti boli nejaké dva obchody so suvenýrmi a potom o kus ďalej kaviareň, supermarket a reštaurácia. My sme nič z toho nevyužili. Cca 1,5 km je i vlaková stanica.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Za nás pekná dovolenka. Kľudná a pohodová. Je to vždy o kompromisoch pokiaľ nechcete ako 4 členná rodina zaplatit na 10 nocí viac než 100 tis. Nám sa tu páčilo a boli sme v rámci možností spokojní.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Attika - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání