Napsat recenzi

Hezké výhradami

Recenze hotelu Cavo Maris Beach Hotel **** (Kypr - Protaras - Protaras)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 15 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel je moc hezký, udržovaný, čistý, na pohled pastva pro oči, opravdu krásný výhled na moře a okolí. Problém za mě a mou rodinu nastává, když se těšíte na písčitou krásnou pláž, jak je všude uvedeno a najednou přijdete k moři a ejhle, pláž je sice písčitá, ale jen ta suchá část, jakmile vlezete do vody je to všude kamen na kameni,útesy, no za mě pro děti naprosto nevhodné a pro mě naprosté zklamání, zachránila to pláž kus od hotelu, kam jsme každý den docházeli. Co se tyče All inclusive, jídlo bylo celkem chutné, ale nebyl moc velký výběr, snídaně strašné zklamání. No a teď ta poslední tečka, která nás naprosto dostala, vyjma snídaně, každé jídlo a naprosto každé pití které si dáte má velké ALE, vždy musíte nahlásit číslo pokoje a pokaždé podepsat účet, vypsat na nej číslo pokoje jméno a podepsat se a pozor balená voda se i při All inclusive platí, dá se tu pak dolít, ale pokud chcete balenou musíte si jí koupit.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Hezké a čisté

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Oproti jiným hotelům co jsme navštívili, velmi malý výběr, hodně nás to zaskočilo, chuťově dobré, až na nidaně. Strašně dlouho se čeká na obsluhu, pití donesou často až když dojídáte. Večerní zábava nic moc, ale každý má jiný vkus. No a opět obsluha, když chcete večer posedět, hrůza, půl hodiny čekáte než si vás někdo všimne a další půl hodiny trvá, než vám něco donesou, trochu pomohly dýška, ale i tak nic extra. Ještě pokud přes den chtějí pití děti, musí říci číslo pokoje a vypsat a podepsat listek, naše mladší dcera neměla s naramkem na ruce nikde problém objednat si pití, jelikož tady musí něco vypisovat a nahlašovat číslo pokoje, tak si pro pití proste nedojde, všude jinde to šlo, takže další velké mínus. Jinak po příletu v 10:30 jsme kartičku pro využívání All inclusive dostali až ve dvanáct hodin, takže do té doby žádný nárok na pití. V areálu hotelu je spousta restaurací, všechny jsou ale placené. Vypadá to to jako jeden velký tahák na peníze.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Dobré, personál vstřícný, jen to díky .

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Děs, šutry a asi není co dodat. Obří zklamání , hlavně když jedete jako my k moři, kvůli moři.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Pěkné, klidnější asi tři km od centra Protarasu, vede tam hezká promenádují, ale nezačíná hned u hotelu.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Už nás tu nikdo neuvidí.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 12 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Zkušený cestovatel: Fakta x Standardy - 23. 8. 2024 18:00

Pěkná recenze, mnohé překvapí, co překvapuje jiné.... Program All Incl. skutečně začíná, prakticky celosvětově, ve 12:00 nebo obecně obědem (mnohokrát mi jej umožnili hned po příjezdu, to je ovšem nadstandard a velké plus toho hotelu, nikoliv ale povinnost. Pláží se pak běžně rozumí pás pobřeží od nejnižší hrany okraje vody při odlivu po nejbližší překážku (komunikaci, les, plot) pobřeží a v materiálech CK i hotelů se obvykle udává její převažující materiál - ještě nikdy jsem neviděl udávat kvalitu a druh mořského dna. Ono se totiž počítá spíš s tím, že k moři jezdí plavci, kteří ve vodě plavou a nepotřebují chodit. Chudší nabídka pokrmů je v postcovidové době už rovněž reálnou skutečností, je prokázáno, že ke zmaru přijde i více než 50% bufetové nabídky (švédské stoly) a jelikož je tento způsob stále nejoblíbenější volbou, bude rozsah této nabídky i nadále klesat (v EG se běžně již přiděluje cokoliv masitého, v SAE se přechází na servírované obědové menu), od destinací pro dovolené nelze očekávat nic jiného, než týdenní cyklus té základní nabídky, pak se vše opakuje. Popisovaný režim odběru nápojů je sice skutečně trochu obtěžující, ale v mnoha zemích (např. i SAE, a to u 5*) velmi standardním postupem - má třeba zabránit i té situaci, že si nějaký "vykuk" objedná ba váš účet láhev 18ti létě whisky a po Vás budou při odjezdu chtít 220 USD (stalo se kolegovi v extra luxusním resortu ve Fujiarah). reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Protaras - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání