Napsat recenzi

Long beach

Recenze hotelu Long Beach Resort Hotel *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 8 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

CK tento hotel po prestavbe nabizi jako hotel 4 hvezdy. Sluzby a stravovani vsak neodpovidaji ani zdaleka. Propagacni fotky plaze a baru na strankach CK se zcela lisi. A hlavne poradajici CK nezverejnuje negativni recenze na tento hotel.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Po recenzich s vyskytem stenic jsme v podstate nemohly klidne spat. Hned prvni noc na vedlejim bungalovu kamaradky v noci lovily stenice, ktere jim vylezaly z luzka. Pak je prestehovali hned do bungalovu na plazi. Delegat vecer predtim povidal, ze stenice tam byly v srpnu a pouze na jednom pokoji. Takze se asi mylil. Nastesti u nas se stenice neobjevily. Uklid jinak probihal kazdy den. Do pokoju vedou pouze vstupni balkonove dvere z terasy, nejsou tam okna, takze v noci se neda vetrat, protoze po arealu se pohybuje hodne tulavych kocek a psu.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Stravovani slabe, bylo videt ze majitel setri penize...asi na novou jidelnu, ktera tam chybela. V poledne i vecer kure na vsechny zpusoby, nastesti aspon dobre ochucene. Pak nekdy hovezi maso s omackou. Sladkosti...vetsinou vanilkovy nebo cokoladovy pudink. U more ocekavate ryby nebo morske plody...tak tady ryba 1x za tyden. Delegat nam sdelil, ze jsme si meli zaplatit holel 5 hvezdickovy. Ze jsme na Kypru, tak nemame nic ocekavat. Stravovani probihalo na terase u bazenu a jidlo se nabiralo v zahradnim domku, ktery drive slouzil asi jako snack bar. Jidelna totiz zcela chybela, byla zbourana a nova byla ve stavu holostavby a zadne stavebni prace tam neprobihaly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personal se snazil, ale malo, vse na baru bazenu bylo upatlane, spinave, kocky si hraly s brckami nahore na baru, kavovar fungoval jeden den, pote dva dny nebyl v provozu, kdyz fungoval, vetsinou v nem chybelo mleko. Takze se muselo zalivat z rychlovarni konvice pytlikove nescafe. Caj byl pouze cerny...kamilkovy se minul treti den.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

More bylo ciste a teple. Jenze vstup u resortu byl nevhodny, byly tam velke plata skal i ve vode, kdyz byly vlny tak jste nevideli kam slapete, tak to bylo az do cca 15 metru od brehu nez jste se dostali na pisecne dno. Plaz byla neuklizena, lehatka spinave, matrace treti den konecne po urgenci prevlekli do cistych potahu. Jinak se o plaz nikdo nestaral. Bezproblemovy vstup do more byl az na vedlejsi plazi, kam jste si museli dojit. Tam zadne kameny nebyly.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Pokud jste si nepujcili auto a nevyjeli objevovat krasy ostrova, tak zde nebylo nic. Vedlejsi placeny bar a lehatka patrili pry taky majiteli tohoto resortu, taky na fotkach CK jsou fotky teto plaze a ne te u resortu. Tam z obrovskych reproduktoru od 10 hodiny do 3 v noci pousteli hlasitou hudbu, kterou bylo slyset po celem resortu i na jeho plazi jako duneni basu, ktere opravdu nebylo prijemne poslouchat od dopoledne az do noci i na pokoji.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Za ty penize urcite radeji jedte nekam jinam.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 47
z 59 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

zkušený cestovatel: Recenze čtěte a porovnávejte ! - 13. 10. 2024 11:15

Opravdu pěkná recenze, tak si představuji její hlavní účel - mnoho lidí se uvolí zaškrtnout hvězdičky a pak pomocí ctrl+C a ctrl+V kopíruje dvě slova.... Jenom trochu nerozumím té volbě, to dobré období končí r. 2019, v letošní sezoně je to již plošně "pod psa". Stejně jako u statistických výpočtů musíte zcela vyřadit tu úplně nejvyšší a nejnižší známku... aplikováno zde zbude už jen to špatné. A ještě se skoro vždy najde nějaký ten srdcař, který za zklamání ubere 1* z 5ti (kdyby se s tím stavem setkal poprvé v životě, dá /možná/ právě jen tu 1). Tak příště víc stěstí při výběru ! reagovat

Soňa : Re: Recenze čtěte a porovnávejte ! - 14. 10. 2024 10:07

Chybou bylo, ze jsme zajezd objednavali jiz v breznu a to jeste nebyla zadna nova recenze na tento resort, protoze sezona zde zacala az od cervna. Pred prestavbou do roku 2019 byly recenze vetsinou pozitivni, CK **** zverejnil v nove sezone 2024 pouze 25 recenzi, vetsinou pozitivnich, takze asi ty negativni vubec nezverejnuji. Hlavne na svych strankach CK neuvadi, ze hotel nema v provozu restauraci. reagovat

Ivan K., Chrudim: vepřové u Turků ? - 14. 10. 2024 8:32

To myslíte opravdu vážně - tato část země je tzv. Severokyperská turecká republiky, jíž uznává jedině Turecko a platí zde v podstatě turecké zákony... a vepřové maso v muslimské zemi je zakázáno! reagovat

Sona: Re: vepřové u Turků ? - 14. 10. 2024 9:48

Podava se tam i alkohol, ktery je v muslimske zemi zakazany. reagovat

zkušený cestovatel: muslimská pravidla... - 19. 10. 2024 16:29

S tím alkoholem se značně mýlíte - jeho konzumace je zakázána muslimům a není běžně prodáván, v hotelových rezortech a spec. obchodech k dispozici je i v naprosté většině muslimských zemí. Striktně to dodržuje snad jen Saudská Arábie, jinak se pro turisty podává v uzavřených areálech snad všude... Naopak s vepřovým v nabídce stravování se setkáte zcela výjimečně, a jen tam, kde je k dispozici nemuslimský personál, aby se pravověrní nemuseli té suroviny vůbec dotýkat. Před cca 14 lety jsem se s tím setkal v SAE (Ras al Khaimah) - měli tam filipínské kuchaře a surovina se dovážela přímo jen do toho hotelu. Ale dobře, že jste to z původního textu smazala.... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání