Napsat recenzi

OA Belorizonte SAL Kapverdy potřetí

Recenze hotelu Oásis Belorizonte Hotel Atlantico **** (Kapverdy - Sal - Santa Maria)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 2 768x
Recenze se líbila: 707 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V této destinaci-v tomto hotelovém resortu jsme byli potřetí (25.06. - 09.07.2013). Vše bylo opět v naprostém pořádku. Začíná však invaze turistů z Portugalska a ze Slovenska, takže

zde začíná být plno. Vytvářejí se fronty na jídlo a pití jak v restauraci tak i na plážovém baru. Na pláži jakž takž dostatek lehátek. V moři není moc lidí, protože se do něho dost jedinců bojí vstoupit, a to dělají chybu, protože skákání do vln je něco fantastického. Setkali jsme se opět s Martinem a jeho rotvailerem Lakym (psáno foneticky) a byli jsme s ním opět na výletě po ostrově. Vyplatí se výlet obsolvovat s ním, cestovka je zaprvé dražší a zadruhé Vás nezaveze tam kam Martin. Pokud se do OA Belorizonte vypravíte a nejste lakomí, vezměte s sebou Martinovi trvanlivý salám (šišku) a chléb (celý) - setkáte se s ním na pláži. Doporučujeme, jak už v našich minulých recenzích, vzít si "all in", polopenzí nic neušetříte, jen pivo 0,4 l stojí v hotelu a na pláži 5 Eur.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Bydleli jsme v bungalovu, všude čisto, každý den úklid a výměna lůžkovin. Pokojské jsme každý den ráno nechali na polštáři 1 Eur a nějaké maličkosti k tomu. V bungalovu jsme se celý den nezdržovali, byli jsme na pláži nebo na výletě a ve městě.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Dost druhů jídel a pití na výběr. Každý normální člověk si určitě vybere a pochutná si. Stravováním a stravou se tomuto hotelu jen tak někdo nevyrovná. Ve městečku jsme si jednou dali ze zvědavosti místní jídlo "kačupa" a nemělo to chybu. Pijte pivo Vy, co ho máte rádi, je velice chutné a má 5,6 %. Opět jsme si dávali místní kořalku "grog"

(43%) s colou - doporučujeme. Samozřejmě je výběr alko-nealko nápojů pro "all in" pestrý.

Jak je o nás Češích známo, naberou si někteří jídla na talíř kupy a pak to nedojedi.

Takoví tam opět a zase za našeho pobytu byli. Je to ostuda až na půdu, když děti domorodců nemají kolikrát celý den co jíst. A našel se i český páreček, který měl polopenzi (modrý náramek) a ten si při snídani nabral hafo jídla na celý den do celé velké kabely-vlastně okrádal nás "all in" s červeným náramkem. Zkrátka ostuda, které se sami vyvarujte-vyhněte.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení hotelu, služby a personál odpovídají 4****. Personál úslužný a velice slušný. Servírky a číšníci si v hotelu a na pláži nic nevydělají, protože když máte "all in", tak nic neplatíte. My jsme jim občas "šoupli" 1-2 Eura a poděkováním si málem rozbili čelo o pípu.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž je neskutečně čistá a moře nadmíru azurové. Moře má čas od času vysoké vlny, ale to není od věci si do vln zaskákat a zažít trochu adrenalinu. Doporučujeme aplikovat přípravky na opalování s faktorem min. "30". Pozor, slunce opaluje, i když je pod mrakem. Na ostrově nezaprší jak je rok dlouhý.Pláž (velice jemný písek) je vzdálena ca 200 m od hotelu, je pro hotel ca 100-150 m široká, vstup do moře ca 5 m, pak už nestačíte, teplota vody je po celý rok konstantní 22-24 st.C. Když vstoupíte do moře, zdá se Vám, že je voda studená, to je ale tím, že jste rozpálení z pláže, nakonec zjistíte po kratším pobytu ve vodě, že studená není. Teplota vzduchu za našeho pobytu byla: noc 20-22 st.C, den 28-32 st.C ve stínu. Takovéto teploty se ale "drží" po celý rok.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

V okolí hotelu se ze západní a severní strany staví, což by nikomu nemělo zas tak vadit. Stavět se všude jinde také začínalo. Zahrada, bazény a vůbec celý areál resortu je nádhera.

Doporučujeme Vám vypůjčit si na dopoledne čtyřkolku a projet se po ostrově, nemá to chybu.

Kontakt je u chodníku na pláži v informacích.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Náš celkový dojem je opět velice dobrý. Uvažujeme, že se na ostrov vrátíme ještě jednou-počtvrté. Co se týče delegátky, tu jsme po celou dobu našeho pobytu ani jednou neviděli,

asi toho má hodně při jiných aktivitách. Absolutně ji nezajímalo, jak jsou její klienti spokojeni, zda něco nepotřebují .... takže lze konstatovat, že jsme ji vůbec a opět nepotřebovali a že

její přítomnost na ostrově za cestovku je zcela zbytečná. Vše jsme si zařídili sami. Domluvit se, pro nás nebyl problém (angličtina+portugalština). Není v našich silách Vám všechno do podrobnosti popsat, a také by se to do formuláře této recenze nevešlo. Všem vřele doporučujeme, s určitostí budete nadšeni. Je ale lepší letět na 13 dní nežli na 8 dní, není to o moc dražší. V podstatě platíte skoro 2/3 z ceny za letenku, tak je lepší pobýt déle.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 100
z 129 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sal - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání