Napsat recenzi

nic moc

Recenze hotelu Oásis Belorizonte Hotel Atlantico **** (Kapverdy - Sal - Santa Maria)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 1 545x
Recenze se líbila: 737 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel celkově nesplnil naše očekávání.... U vstupu na pláž hlídali pánové, kteří mne nechtěli pustit dokud jim nedám eura.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Jestli rezavá vana a zrnitá TV jsou 4*, pak je vše v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Jídlo výborné. Vyberou si i náročnější lidé. Byla nám slíbena láhev vody na pokoj. Na pokoj nebyla, ale došli jsme si pro ni na bar... :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál neuměl jazyky, ale "rukama a nohama" jsme se nějak dohodli.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Moře i pláž jsou v perfektním pořádku.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Dále mi bylo nepříjemné "odchytávání" turistů místními průvodci... přišlo mi to jako hon na lišku.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Celkový dojem? Kapverdy jsou v turistickém ohledu mladá země. Město mi přišlo jak po nájezdu němců... Ale okolí (pobřeží, hory, pouště,..) je nádherné :)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 100
z 129 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lenka: Tutovka - 2. 3. 2016 20:20

Od dovolené v Africe neočekávám luxus. Na Kapverdy jezdím v zimě za sluníčkem, teplem, oceánem, prostě celkovou relaxací a dobití baterek. Pokud bych chtěla poznávací dovolenou s výlety, stačí se informovat na netu o jiné destinací. To, že Kapverdy jsou "pouze" o rezortu, píší všude. Personál, (musím říct, že vždy velice příjemný a milý), se o to víc snaží vymýšlet různé aktivity, ale nikomu je nevnucují. Nechávají na vás, zda se necháte strhnout. Jinak jídlo skvělé, oceán ..... nemám slov, celkově resort upravený. Snad jen mám asi opakovaně smůlu na dopravu. Pokaždé nesrovnalosti, zdržení, neplánovaná mezipřistání, nefungující počítače při odbavování, nepochopitelné opuštění a po hodině zase nalodění do letadla. Jednou se dokonce délka zpáteční ho letu vyšplhal na 9 hodin! A na závěr ještě jen jedna moje zkušenost. Sluníčko zde opravdu "žahá“, a to i ve stínu, přes ochranné faktory. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sal - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání