Napsat recenzi

Větrné léto na poslední chvíli

Recenze hotelu VOI Praia De Chaves Resort (ex Iberostar Club Boa Vista) ***** (Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2015
Přečteno: 2 279x
Recenze se líbila: 622 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Super last minute nakonec vyšel a utekli jsme s rodinou zimě do větrného léta. Moc jsme si odpočinuli, ale 8 dní bylo málo. Jedinou starostí byla obava, abychom se při odjezdu vešli do kalhot. Ostrov sice nehostinný, hotel bezvadný, personál i místní lidé milí, jídlo úžasné, voda chladnější, slunce, ale VĚTRNO!!! Nezapomeňte opalovací krémy, bavlněné šátky nebo čepičky. Nikoliv klobouky a kšiltovky - všechno ulítne. A na večer v tuto dobu svetry - je dost chladno a pořád fouká. Některé dámy měly super letní šaty a přes ně večer péřovku z domova. Byli jsme vybaveni i na komáry, ale vůbec nebyli ( možná na ně nebyla ta správná doba - naštěstí).

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Sice poněkud jednodušší recepce, ale pokoje dobře vybavené, čisté, moderní uprostřed zahrady plné květů. Balkón , TV, lednice.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Spíše 6 hvězdiček. Kdo miluje dary moře (chobotnice, mušle, ryby všeho druhu) musí výt maximálně spokojen. Ovoce, sýry, pizzy, zmrzliny, mojito....Jediný problém je korigovat své chutě a snažit se využívat nabízených možností pohybu. Tedy nepřejídat se!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Vše k dispozici, personál milý, ochotný. Absolutně nevyžadující úplatky. Výborná jsou ovšem cvičení - AQUAfit, balóny, stretching...Nejsou až tak náročná, ale velmi příjemná.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Obé je v tuto dobu chladnější. Hodně větru!!! V moři vlny na skákání a vítr na kiting. Na plavání to určitě není. Ale ráno, pokud se člověk donutí vstát a jít si zaběhat - neskutečná nádhera. Nikde nikdo, nikdo nic nenabízí, absolutní bezpečnost. Pláž několikakilometrová bez jakýchkoli nečistot, odpadků, bez řas či zbytků živočichů. Bazén byl téměř privátní - teplota cca 22 st. Výborná jsou ovšem cvičení - AQUAfit, balóny, stretching...

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V rozsáhlé zahradě hotelu paráda. Hodně zeleně a květů, okolí hotelu - jako celý ostrov - hodně nepřívětivá skalnatá, pouštní krajina. Nikde nic. Utratit se dá pouze v hotelu, nebo na letišti. Půjčení auta doporučuji spíše milovníkům trochy dobrodružství. Asfaltky je asi 40 km, jinak kamenité kočičí hlavy a prašné cesty na off roady. Půjčili jsme si přímo v hotelu Subaru za 60 euro, limitem je 120 km. Pokud nejezdíte do hlubších a méně sjízdnějších oblastí stačí to ( ale nuda). Jinak nikoliv - zvládli jsme najet 180 km. Za každý nadlimitní km se platí 1 euro. Ale stojí to za to. Člověk si pak více váží toho, kde se narodil. V pouštní krajině se dá snadno sjet z cesty. POZOR na orientaci. Vrak lodě je vidět, ale je to od dojezdu dost daleko.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Bezva odpočinek, ale 8 dní je docela málo. Obávali jsme se cesty - 7 hodin, ale celkem se to dá zvládnout i s Travel servisem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 54
z 60 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Boa Vista - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání