Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu VOI Praia De Chaves Resort (ex Iberostar Club Boa Vista) ***** (Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2017
Přečteno: 722x
Recenze se líbila: 384 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Co mohu říci? Určitě se sem vrátím. Příjemný, ochotný personál, ale i ostatní lidé na ostrově, dlouhá písčitá pláž bez lidí, kouzelné duny, teplý oceán s velkými vlnami (nevhodné pro děti a neplavce), jídlo bylo také velmi kvalitní, obrovský výběr,dostupné v kteroukoliv hodinu. Animátoři úžasní a zároveň nevtíraví.

Všichni lidé se tady uvolní a řídí se heslem "no stress". Pokojské každý den prováděly důkladný úklid + ručníkové "origami" zdobené květy. Myslím si, že si zde každý najde to, co hledá.

Poznámka pro rodiče dětí 1-3 let - uvědomte si, že let trvá minimálně 6,5 hodiny. Pokud nemáte extrémně klidné, spavé dítě, rozmyslete si to. Nenalhávejte si, že to vaše zlatíčko prospí - opravdu neprospí (ani na nočním přeletu). Netrapte toho drobečka nuceným připoutáním (turbulence jsou pravidlem) a setrváním na místě, netrapte sebe (snahou svého potomka nějak zklidnit) a netrapte ani své okolí. Nejsem škarohlíd, mám taky děti. Popis takové cesty: neustálé kopance do sedačky, sem tam dostat po hlavě nějakým předmětem, nebo pěstičkou a noční můra - na tabletu pouštěné (hlasitost na maximum, aby to přeřvalo motory) dětské říkanky a pohádky. V půli cesty se u spolucestujících spouští nekontrolovatelný tik (ani Rammsteini ve sluchátkách neměli šanci). Ještě dnes mohu odzpívat a odvykládat celé pasáže :) Rodiče se snažili seč mohli, ale měli normální dítě - tzn. chci běhat, prozkoumávat, nechci sedět. Hlasový rozsah dítka byl také velmi výrazný.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

není to ultramoderna, slouží již několik let, ale spokojenost.

Jelikož jsem cestovala s osobou, která má sníženou pohyblivost, žádala jsem cestovní kancelář, zda by mi nemohla zajistit bezbariérový pokoj. Odpověď byla taková, že to nemohou zaručit, protože hotel je obsazený. Proto jsem kontaktovala samotný hotel a požádala je, zda mi mohou poskytnout bezbariérový pokoj a druhý pokoj, aby byl hned vedle - pro zajištění asistence. Hotel mi vyhověl, tímto děkuji slečně Rodríguez (zástupce ředitele hotelu) za okamžitou reakci i zajištění vyhovujících pokojů.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Naprostá spokojenost!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

personál jedničkový, kéž by ochota a příjemné vystupování bylo nakažlivé, to by ten svět byl tak krásný ....

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

čistá, bílá, písek kam se podíváš (díky větru a moři je písek všude a ve všem) :)

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

je to Afrika - nedostatek vody a chudobná krajina, ale lidé jsou velice vynalézaví a dokáží využít všeho - na žádné plýtvání tady nenarazíte:)

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Pánové pozor - na večeři se opravdu chodí v dlouhých kalhotách. Pokud se vám toto nařízení nelíbí, tak máte smůlu, jste bez večeře (a věřte, byla by to škoda). Tak přibalte jedny dlouhé kalhoty a odpovídající obuv (s žabkami taky neuspějete).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 54
z 60 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Boa Vista - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání