Napsat recenzi

Celkem pěkná, pohodová dovolená

Recenze hotelu VOI Praia De Chaves Resort (ex Iberostar Club Boa Vista) ***** (Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2019
Přečteno: 1 375x
Recenze se líbila: 378 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Chtěli jsme nějakou exotiku, ovšem Kapverdy, ač jsou tak prezentovány - posuzuji jen oblast, kde jsme byli - kouzlo exotiky nějak postrádají. Prostě slušný hotel, ničím neurazí, ale ani výrazně nenadchne.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Pokoj jsme měli bez specifikace výhledu, jinak CK chtějí příplatek i za výhled do zahrady, což mají téměř všechny pokoje! Bez příplatku - jen díky tomu, že nám kvůli problémům s Boeingy zkrátili dovolenou o 3 dny. Tak jsem na tom trvala. Před tím tvrdila CK, že jsou vyprodané... Pokoj - standartní vybavení, čistý, pohodlná postel. Denně doplňované šampony, sprch. gely, tělová mléka, voda k pití. Jen voda, protože je tam 24 hod. denně otevřený bar u recepce. Tak nic víc není třeba.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Největší + hotelu, zatím nejlepší, co jsme kdy měli... Obrovský výběr, kvalitní potraviny, hodně mořských plodů, dobré pití (až na točená vína - nechutné, byly cítit plísní). Vína za příplatek v lahvích výborná, vše ostatní OK. Hodně exotického ovoce. Snídaně poměrně pozdě, začínaly v 7:30 hod., ovšem pro hladové lidi byla na baru u recepce nonstop naplněná lednička - pití, sendviče, zákusky, jednohubky, sýry, šunka, ovoce...…..

Sekt nabízený už u snídaně... :))

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Vybavení dostačující, vše neopotřebované. Lehátka pohodlná, bazén čistý, v květnu - uvítala bych alespoň o 3 stupně teplejší, ale to je můj subjektivní dojem. Spoustu aktivit s animátory, večerní show byly výborné. Personál vše stíhal, byla pohoda.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Hotel je na útesu, má krásný výhled na oceán a pláž. Bar na pláži v půli cesty od hotelu k oceánu. Hezká procházka. Pláž čistá. Oceán za našeho pobytu o něco málo teplejší, než bazén. Ovšem tady velké mínus. Když jedu k moři, chci se koupat v moři a ležet na pláži. Vzhledem k velkým vlnám a zrádným zpětným proudům - lidi se topili, protože nevěří - plavat nešlo. Komu tedy stačí ležet u bazénu, nebo poskakovat u břehu ve vlnách, ten bude spokojený. Ovšem můžu posoudit jen dané období. Třeba je to někdy klidnější. Stálý vítr - díky za něj. Jinak by nešlo na slunci vydržet. I přes vysoký ochranný faktor zarudlá kůže.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Bezprostřední okolí hotelu udržované, jinak - nic. Pár keřů, koz a koní :)). Do města Sal Rei jsme využili hotelový taxík - 10 euro. Zpět za méně, taxíků je spoustu po městě...no. Viděli jsme, stačilo. Číňani vedou všechny kamenné obchody ve městě, ve kterých jsme byli. Zboží jako od našich Vietnamců.... :))

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Celkově nemůžu říct, že bych byla nespokojená, ale ani nejsem příliš nadšená. Snad jen z jídla a pití, ale to jaksi nestačí. Hotel je super pro páry a party mladých lidí, nevhodný pro děti vzhledem k oceánu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 54
z 60 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Boa Vista - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání