Napsat recenzi

Zahira Resotr Tre Fontane s ***

Recenze hotelu Zahira Resort & Village **** (Itálie - Sicílie - Tre Fontane)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 16 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená pro nenáročné a rodiny s dětmi. Pokud hledáte teplé a mělčí moře s čistým pískem ,lehátky zdarma -pak ANO. Chcete-li navštěvovat památky a půjčíte si auto hned na letišti na celý týden -ANO. Chcete-li zábavu, obchody ,noční život pak rozhodně NE.

S *** a touto delegátkou *** už nikdy .Dotazy ji obtěžovaly, problémy bagatelizovala , požadavky byly přehnané ,za týden jedna návštěva . informace v uvítací obálce nesmyslné -v kolonce měna není Euro,ale nějaká informace k pobytu. Informační kniha to samé auto za 12Eur -skutek 120. Nabízí jen drahé výlety přes celou Sicílii a opomíjí památky v okolí. Selinute, Scala dei turchi. Salemi ,Agrigento -Řecké chrámy

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování čisté , výměna ručníků podle potřeby, centrální klima v ceně ,vždy přijdete do příjemně chladného pokoje , hala, jídelna také klimatizovány.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava kvalitní ale nudná, snídaně stejné celý týden(sýr, šunka ,salám, zelenina ,jogurt, míchaná vejce , broskve. sladké buchty žemle. Žádný chléb, bageta,slanina ,párečky .

Obědy ,těstoviny hodně výborných ryb, mořské plody ,masa ,saláty váznou přílohy .

Někdy zmrzlina 1 druh" ITÁLIE velmoc zmrzlin ?" Celkem za týden 4x

Večeře obdoba .

Jako milovníci ryb jsme byli spokojení ,jinak slabé bez nápadu.

Na výlet balíček místo oběda -dvě velké bagety 1/2l voda ,ovoce.

Když přiletíte večer dají ještě malou večeři a při odjezdu končíte obědem . Odletový balíček za 8 Eur je slabota ,lepší to utratit na letišti. Chování Italů u jídla je otřesné , nechají džbány vína , hromady jídla rozšeredí a chovají se bezohledně ,u snídaně ji dělají zásoby na pláž

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál výborný ,angličtina na úrovni, usměvaví ,ochotní. Divný požadavek na čepice do bazénu a na závěrečnou párty do něj stříkali pěnu?? Půjčení elektokol za 15Eur, Auto bez možnosti výběru Fiat Panda za 120Eur. Nejbližší půčovna 50Km daleko je ochotna dovézt auto za 100Eur. Na letišti včas zajištěně i pod 80 Eur. To se ale nikde nedovíte, cestovka odpoví vyhýbavě a delegátka odbyte s tím že v hotelu mají auta . Veřejná doprava poblíž hotelu žádná!!! Bar u bazénu skromný jako na pláži. Bazén plný řvoucích dětí .

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž čistá ,dostatek slunečníků, bar skromný .káva , nealko , zbytek za peníze ,jídlo žádné.

Animátoři aktivní ,ale jen pro italy. Plavčík má dva kajaky zdarma ,ale to Vám nikdo neřekne. Śnorchlování nic moc ,vlny a bez ryb. Na lenošení super.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

PUSTINA . do nejbližší vsi k obchodu cca 3 KM. bez auta nemožné. Vedle aquapark nejspíš roky zavřený. Asi 20Km Selinute-acheologický park -nádherný, ale nikdo vám o něm neřekne a není tam doprava ,delegátka nenabízí ,neorganizuje-malá provize???

Agrigento -Řecké chrámy ,muzeum-první neděli v měsíci zdarma -opět delegátka neporadí.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Hotel orientovaný na Italy , na závěrečnou párty na terase jsme nebyli pozvaní (jen bílé pásky) Hlavní jidla dali tam a při večeři v jídelně už nic moc. All inclusive- vypadá jinak.

vedení hotelu ,*** a delegátka by si měli zajet nejméně do Bulharska-ano i ti jsou lepší.

Při odjezdu se lze umýt jen u venkovní sprchy u bazénu , uzavřená u bazénu i na pláži je zdemolovaná a to v roce 2023 z dotací prováděli opravy!!!! čekání do večera na autobus nedůstojné.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sicílie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání