Napsat recenzi

55+

Recenze hotelu hotel Palau (Itálie - Palau)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 104x
Recenze se líbila: 427 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Velmi příjemná dovolená, krásné prostředí,nelitujeme - Sardínie je krásná, i když asi trochu drsná. Doporučuji.

Ubytování 

hotel má své mouchy, protože je atriového typu a ne všechny pokoje mají výhled na záliv

Strava a stravování 

po počátečním rozkoukání vyhovovalo, i když o sardské kuchyni to moc nebylo. Nejhorší zážitek - závěrečná, servírovaná, slavnostní večeře. Varianta"mare", velmi úsporně pojatá, skoro budící podezření, že si personál chtěl před dalším turnusem odpočinout - nabídka byla ve srovnání s možnostmi mimo hotel nesrovnatelná.

Vybavení, služby a personál hotelu 

personál, tedy především recepce, na úrovni - jazykově i chováním, pokoje čisté, bazén sice malý, ale čistý

Pláž a moře 

pláž je dostupná hotelovým autobusem nebo pěšky, písčitá, jako většina námi navštívených velmi příjemná, s kouzelným výhledem do zálivu.

Okolí hotelu 

Zajímavé, upravené, prostě takové předměstí, domy se renovují a připravují na další sezonu, doporučuji pevnost - bohužel jsme nestihli navštívit.Do centra je to kousek, t přístavu je možné cestovat trajektem na sousední ostrovy.

Celkový dojem 

pronájem auta řeší řadu dalších zážitků - krajina, pláže, celkový dojem ze Sardínie, i když není možné v tak krátké době vše stihnout - doporučuji, pokud je to možné, výlety po vlastní ose - krásné, opuštěné pláže, drsná příroda, serpentiny na silnicích, úžasné výhledy do údolí i do hor, malá městečka a vesnice, po seznámení s jejich historií - nedávnou - velmi poučné

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

iva: fotky - 21. 10. 2014 20:41

dovolená o.k., autor recenze ale nemá možnost připojit dodatečně fotky ( loni to šlo, recenze se dala upravit ) reagovat
Přidat komentář

Itálie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání