Napsat recenzi

Poprvé a naposledy

Recenze hotelu Villaggio Riccio (Itálie - Apulie - Mattinata)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 16 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Při příjezdu po dlouhé cestě autobusem sme museli celkem dlouho čekat na ubytování, při odjezdu nás už před osmou vykopli a odjíždělo se až v pět,ve 43 stupňovém horku s malými dětmi paráda.Na stránkách mají napsáno, že úklid je v ceně, kromě úklidu nádobí, nakonec sme muselo zamést, vysvléct postele atd.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytování se dalo, klimatizace za příplatek, takže sme využívali minimálně,která je stejně k prdu, protože vychladila jen pokoj ve kterém byla v kuchyni a dalším pokoji bylo vedro pořád. Tekla sladko slaná voda, takže po pitnou se musí na dvě místa v areálu.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Každý den ta stejná snídaně pořád dokola: párky, vajíčka míchaná, dvoje křupinky, levná šunka a sýr, jogurty, kdy bílý jogurt došel po dvou dnech a nikdo ho po celou dobu pobytu nedoplnil. V jídelně horko. Pokud byl meloun, tak ten byl taky horký a pití za chvíli taky. Večeře první chod těstoviny po celý týden s rajčatovou omáčkou na milión způsobů, druhé jídlo většinou suché vepřové s divnou chutí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Na volejbalovém hřišti a kolem fotbálku neskutečný bordel,v baru v areálu vaří jen o víkendu,z výběru nanuků měli jen minimálně.Delegata aby tam člověk pohledal.Z personálu byla nejvíc příjemná češka Erika. Bylo nám řečeno že se dá všude platit kartou, nakonec nešlo nic, hlavně teda výlety, kromě v baru. Výlety dva, buď lodí nebo do Vieste.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Moře většinou průzračné, kamínky teda větší, menší,místama celkem balvany, takže doporučuji boty do vody.Odpoledne většinou už plavala moři tráva, která občas žahala, když se na vás přilepila.Když byly velké vlny plaval v moři nějaký sajrajt, který nešel ani umýt.Na vlnolamu sme viděli spousty krabů, mořské ježky, krevetky.Přes týden skoro prázdno o víkendu se tam nahrnuli Taliáni. Bar na pláži dobrý, akorát mi přišlo že když nejste žena bez doprovodu,tak pan majitel celkem arogantní. První den nám bylo řečeno že můžeme mít set dvě lehátka a deštník za zvýhodněných 50 Euro na celý pobyt kromě neděle,ta byla za jinou cenu. Než sme došli na pláž volná lehátka nebyla, přitom po celou dobu pobytu z 50% bylo volno, když sme se ptali později na lehátka tak už chtěli 20 Euro na den.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V okolí kromě jiných kempů,kde to nejspíš večer žilo,nic není, dá se teda dojít do nedalekého supermarketu a u přístaviště sme viděli nějaké restaurace, jinak je to kousek do Mattinaty

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Zkusili sme a už nikdy více. Vrchol byl teda odjezd,jedna protekční rodina a dva kluci, nejspíš příbuzní majitele,mohli být ubytování těsně až do odjezdu,my malými dětmi sme měli k dispozici pro celý autobus jen dva záchody,z toho jeden byl přímo ve sprše, pokud si teda člověk vystál frontu,tak než se po sprše stačil utřít,tak byl zase slitý jaký tam bylo vedro. Klimatizace za příplatek, když už tam zaplatíte nějaký nesmyslný poplatek a když už si ji hlavně dopoledne musíte pustit vychladí jen místnost ve které je,zbytek vůbec nebo minimálně,to by musela běžet pořád.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Apulie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání