5 hvězdiček? Leda na obloze...
Recenze hotelu Swiss Inn Dream Resort ***** (Egypt - Taba - Taba Heights)
Hodnocení: | |
---|---|
Autor: | Monika |
Vloženo: | 23. 7. 2012 |
Pobyt: | červenec 2012 |
Přečteno: | 258x |
Recenze se líbila: | 694 čtenářům |
Fotografie: | 0 |
Videa: | 0 |
Komentáře: | 1 |
Absolutně nedoporučuji tento hotel, pokud chcete do Taby, tak vybírejte někde jinde... Destinace je pěkná, ale bohužel v tomto hotelu to rozhodně 5* neodpovídalo.. Hygiena nulová, po příchodu na pokoj neuklizeno - v posteli, v koupelně cizí vlasy... Koberec vysavač nikdy asi nepotkal, atd.
To samé u stravování - kočky všude kam se podíváš.. U večeře byly pro pány povinné kalhoty, ať to má nějakou úroveň, ale že pijete z plastových Pepsi kelímků, to už jim pod úroveň nepřijde. Výběr jídla - po 3 dnech zjistíte, že pořád to stejné, takže já celý týden jedla na oběd i večeři rybu, kamarádka špagety.
Pláž pěkná, bazén mi přišel trochu zastaralý a bohužel se v něm neměnila voda během pobytu, takže žádné osvěžení nečekejte.
Největším zážitkem ovšem bylo vykradení našeho pokoje. Nečekejte, že kufr na zámek je pro zdejší personál nějakou překážkou a že s vámi bude hotel tuto situaci nějak řešit. Nic není jejich chyba.
Shrnuto podtrženo - Swiss Inn "Dream" resort rozhodně žádný splněný sen nebyl...
Ubytování
neuklizeno, neumyto, ručníky se nemění, hoďte si je klidně špinavé na balkon na zem, najdete ho složený "jako" nový zase v koupelně...
Strava a stravování
žádný výběr, pití z plastových kelímků i v době večeře
Vybavení, služby a personál hotelu
neochotný personál
Pláž a moře
moře pěkné, pláž docela udržovaná... ale rozhodně nedoporučuji rodinám s dětmi
Okolí hotelu
okolí? staveniště.. a z hotelu se nikde nedostanete, pokud nejedete na výlet.
Celkový dojem
Celkový dojem je katastrofální....
Tento hotel nedoporučuji | doporučuje 2 z 5 recenzentů |
Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.
« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »
Lenka: Hrůza! - 3. 8. 2012 15:16
Bohužel mám s tímto hotelem tu samou zkušenost. Jediné, co bylo hezké, byla pláž. Ale naprosto neochotný a velmi líný personál. Vykrádání pokojů a ředitel ( přesto, že byl evropan a to němec) se všemu jen hloupě smál. Nikdo nic nechtěl řešit. Pití s kelímků v 5 hvězdičkovém hotelu a škemrající toulavé kočky pod stolama u obědů a večeřích, byl fakt děs. Řeknu Vám, že nebýt tak daleko od ČR, sedám do auta a už mě tam nikdo nevidí! A to jsem byla v Egyptě 3x a nikdy nic podobného jsem nezažila. V Tabě jsem byla poprvé a rozhodně i naposled. Proto nedejte na obrázky hotelu, protože servis je opravdu katastrofa!!!! reagovat