Napsat recenzi

Arogantní personál, nejhorší zkušenost za několik let !!!

Recenze hotelu Pickalbatros Sands Port Ghalib Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 18 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrý den, do Egypta létáme již několik let, ale hotel pickalbatros sands byla nejhorší zkušenost jakou mám. Tak především v hotelu probíhá stavební rekonstrukce, od 8.30h do 16.00h na pláži i na pokojích rámus bouracího kladiva., o čemž neinformoval ani hotel na svých www stránkách ani CK Blue style!

Ovšem nejhorší bylo, když jsme třetí den zjistili, že pokoj máme plný mini mravenců, tzv. faraonů. S pomocí delegáta nám pokoj recepční vyměnil, ovšem aroganci a pohrdání si neodpustil. Druhý den se mravenci objevili i na pokoji našich dcer a v 8.00h nám delegát opět domluvil výměnu pokoje na 14.00h Ve 14.00 jsme přišli na recepci pro jiný pokoj , ale recepční na nás arogantně štěkl, že nám pokoj měnit nebude. I my jsme museli zvýšit hlas , nakonec opět delegát výměnu pokoje domluvil. Recepční RADY SELIM !

Že jsou Egypťani svým chováním odměření, jsme zvyklí, ale s takovouto arogancí až nenávistí jsme se ještě nesetkali a není jen na recepci, byla vidět všude kolem, na baru v lobby, v kuchyni, snad jen na baru na pláži byla obsluha fajn.

Nepatříme k těm, že bychom nedávali žádný bakšiš, cca 20 - 30 dolarů vždycky rozdáme i v tomto hotelu to tak bylo, do pasu 10 dolarů při ubytování, ale v tomhle hotelu je arogance a pohrdání klienty v popisu práce personálu. Dalším velkým mínusem je koupání v moři pouze z mola.

Jediný slušný Egypťan byl delegát IBRAHIM SAMIR :)

Tento hotel v žádném případě nedoporučuji a varuji všechny před arogancí personálu !!!!

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoje až na mravence ok

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Arogance

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Koupání v moři pouze z mola !

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Nejhorší zkušenost s personálem, nikomu nedoporučuji.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 26 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání