Napsat recenzi

Zklamání z 5*

Recenze hotelu Sataya Resort Marsa Alam ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 17 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

První dojmy z hotelu bohužel velmi negativní. Při příjezdu do hotelu v 7 hodin ráno jsme byli přivítáni recepčním, který nás zapsal, vrátil nám pasy a začal se věnovat dalším hostům, aniž by nám dal další pokyny. Sedli jsme si do lobby a počkali asi 30 minut a šli se na recepci zeptat, co máme dělat dál a kdy bude náš pokoj k dispozici. Recepční nám sdělil, že volné pokoje nemá, abychom šli na snídani, což jsme udělali. Po snídani jsme se vrátili na recepci, kde se mezitím vyměnila služba. Jen jsme dostali náramky pro all-inclusive služby. Recepční nám řekl, že zatím žádný volný pokoj stále není a že máme přijít za půl hodiny. Za dalších 30 minut jsme byli informováni, že pokoje stále nejsou a že máme počkat dalších 30 minut. Takto to probíhalo až do 14 hodin, kdy jsme konečně pokoj dostali. Kdyby nám recepční rovnou ráno řekl, že máme přijít až ve 14 hodin, nemuseli jsme těch 7 hodin trávit na recepci a být naštvaní, ale mohli jsme být u bazénu. Dvě rodiny s malým dítětem dostaly pokoj dokonce až v 15:30 hodin! Celkově jsme byli velmi zklamáni nedostatkem komunikace a organizace při našem příjezdu.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Pokoj jsme dostali pěkný a velký, se sprchou i vanou a s výhledem na relaxační bazén. Bohužel byl až úplně vzadu u recepce, takže na pláž je to velmi daleko. Komplex je rozsáhlý a vláček zde nejezdí, což činí přesuny po areálu náročnějšími.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Stravovali jsme se v hlavní jídelně. Snídaně byly klasické, obědy menší výběr teplých pokrmů oproti jiným 5hvězdičkovým hotelům v regionu, ale večeře byly velmi rozmanité a chutné. Zde není, co vytknout. Číšníci v restauraci jsou velmi ochotní a pozorní. Navštívili jsme i restauraci Spaga, kterou doporučujeme.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Hlavní bazén: I zde funguje bar perfektně. Horší už je to s dostatkem lehátek. Od 9 hodin zde volná lehátka nejsou, protože je sami plavčíci rezervují pomocí fiktivních ručníků pro hosty za úplatu a ti přijdou mnohdy až pozdě odpoledne. Plavčíci celý den nedělají nic jiného než sedí. Nepomůžou otevřít slunečník, přesunout lehátko paní s miminkem v náručí apod., jak je to v jiných 5hvězdičkových hotelích zvykem.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Je krásná písečná, s dostatkem lehátek i během dne. Bar na pláži funguje perfektně, číšníci jsou velmi milí a ochotní. Stoly jsou pořád čisté a jeden z číšníků nabízí různé nápoje i u lehátek. Odliv je zde bohužel velmi velký. Koupat se lze v malé laguně celý den anebo z mola. Šnorchlování je velmi omezené, ale když nejsou vlny, můžete jít za bójky a v moři potkáte želvy, dugonga i delfíny. Celkově je však šnorchlování oproti jiným hotelům slabé.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Nejsilnější stránkou hotelu jsou určitě číšníci, kteří se o vás starají velmi profesionálně a ochotně. Byla to naše 28. návštěva Egypta a rozhodně tomuto týmu číšníků patří obrovský dík, neboť hlavně díky nim jsme si naši dovolenou v tomto hotelu užili. Do hotelu se ale určitě vracet nebudeme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 27
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání