Napsat recenzi

Renata Holíková

Recenze hotelu Reef Oasis Suakin Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2024
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 26 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedná se o nový resort, který je momentálně v provozu tak z 10 %. Po dokončení (výstavba neruší), to bude ohromný komplex s tisícovkami hostů. Resort je v kopci, takže počítejte se schody, i když je všude bezbariérový přístup, převýšení a vzdálenosti jsou celkem velké, především do standardních pokojů.

Při vybírání ubytování doporučuji velkou obezřetnost a to jak do vzdálenosti, tak do uspořádání. Pokud vám vadí sdílet terasu s ostatními pokoji, nedoporučuji nadstandardní ubytování. Terasy nejsou od sebe nikterak oddělené, to platí i v případě swim up pokojů.

Místo bazénu infinitiv zeje v zemi zatím jen velká díra. Ale jsou zde další bazény.

Zeleně je pomálu, je čerstvě vysázená.

Ubytování  průměrně (4,9/5)

Měli jsme zaplacený pokoj Premium. Všechny pokoje jsou v přízemí s terasou. Uváděný výhled na moře není žádný, koukáte sice směrem k moři (což je dle CK výhled na moře), ale moře nevidíte, protože vám celý výhled zastíní budova před vámi.

Pokoj jako takový je velice prostorný - 50 m2, pěkný, nový, se spoustou úložného místa.

Koupelna je také prostorná, ale voda tekla v celém hotelu jen vlažná.

Pokud si chcete usušit plavky, máte smůlu. Chybí jakýkoliv sušák, jak v koupelně, tak na terase. Klimatizace není klasická, nedá se měnit proud vzduchu, jen rychlost ventilátoru (3 možnosti) a zcela chybí noční režim.

Fajn je, že dostáváte k pokoji 2 vstupní karty.

Nadstandardní ubytování byly vyhozené peníze.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Momentálně je podávaná v malé restauraci, jediné otevřené, která v budoucnu bude pouze pro nadstandardní pokoje Premium a Swim up. Vzhledem k malému počtu hostů (cca 80) nikde nejsou fronty, vše je v malých nádobách a průběžně doplňováno. Výběr je sice dostačující, ale ve srovnání s jinými hotely např. Costa mares Iberotel, výběr podstatně menší, především při snídaních. Veškeré nápoje jsou servírované, nic si sami nenatočíte, o vše si musíte říkat.

Problém byly servírované večeře a to každé pondělí a pátek, kdy bylo pouze servírované arabské menu, bez možnosti jakéhokoliv výběru. Bufet k dispozici nebyl.

Žádné restaurace al card na objednávku také nefungovaly.

Přes den v baru na pláži na objednání připraví čerstvou pizzu, burgera nebo hranolky.

V hlavní budově, kde je momentálně provizorní recepce, funguje non stop bar (jediný), kde se pořádají i večerní programy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál je ochotný, někdy až moc. Neustále se ptá, zda je vše v pořádku, zda něco nepotřebujete, až je to otravné.

Hotel v současnosti nemá žádné služby, vše se dodělává. Na hotelu funguje pouze animační tým pod vedením Afrikano a Natalie, kteří hovoří česky :-) a snaží se. Bohužel, nikde venku není vhodný, zastíněný prostor na cvičení.

V hotelu je bankomat.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž je prostorná a slunečníky veliké a daleko od sebe. Vzhledem k minimální obsazenosti hotelu bylo všude spousta místa. Až bude hotel plný, bude to daleko horší. Chybí zástěny proti větru. Lehátka jsou obrovská, s vysokými matracemi. Vstup do moře kamenitý a bez bot do vody nemožný. Molo teprve staví.

Personál z plážového baru roznáší pití až do slunečník na pláži nebo u bazénu.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V okolí hotelu nic není. Na jednu stranu se dá dojít po pláži k hotelu Gemma a na druhou k hotelu Fantazia, kde jsou 2 mola.

Cesta z letiště zabere 2 - 3 hodiny, podle toho, u kolika hotelů zastavujete.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Vzhledem k neobsazenosti hotelu byl klid a pohoda, ale určitě se do tohoto hotelu nevrátíme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání