Napsat recenzi

Hotel s 5 hvězdami rozhodně ne! 3 hvězdy je hodně...

Recenze hotelu Dream Lagoon & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2024
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 23 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0

Absolutně neodpovída 5 hvězdám, maximálně 3!! Je to možná něco jako takový "lepší kemp", ale určitě ne hotel s 5 hvězdami!

Ubytování  průměrně (3,3/5)

All inclusive tu znamená, že dostanete na pokoj 2 ručníky na 5 lidí, šampón a na den 2 láhve pitné vody (pro 5 lidí). Tím to končí. Ačkoliv pokoje každý den hezky uklizené, pokoje staré. Sprcha hnusná.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

V jídelně nic moc. Stále narváno, hnusné ubrusy. Jídlo žádný výběr, pořád stejné - rýže s hovězím, těstoviny s rajčatovou omáčkou, ryba, pizza s kečupem, květák s bešamelem... Ovoce: fíky, meloun, jablko, banán. Místo capuccina tekoucí hnědá voda.

V restauraci nefunguje klimatizace. Při jídle se vám chce omdlít a teče z vás pot. (Venku je 40-50 stupňů).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení minimálně 20 let staré. Takový "kemp".

Ačkoliv jsme řešili vše s delegátem, který byl ochotný, cokoli vyjednal, platilo jen ten den. Vše mu personál odkýval, ale žádný výsledek.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře krásné, čisté. Voda po kolena snad 400 m od kraje. Laguna, zcela bez vln, tedy nyní v srpnu neskutečně vařící voda (cca 45 stupňů!), takže tam nevydržíte... Spíš je to jak termální pramen...

Korály hezké, ale pro menší děti to určitě není (jsou daleko a spodní prameny)...

O lehátka, hlavně u bazénů, bojujete ráno do půl 7, pak už nemáte šanci celý den, v 50 stupních se zde není kde schovat.

Na pláži jsou tak hnusné a špinavé matrace na lehátkách, že se mi dělalo zle..

Bazény jakž takž, ale hodně klouzavá dlažba kolem.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Krásná, upravená, kvetoucí zahrada. Ta je na jedničku!

Všude hodně schodů (k moři, k bazénům...), tedy s kočárkem nic příjemného...

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Je to tu spíš takový kemp. Nic víc. O hotelu s 5 hvězdami rozhodně nemůže být řeč! Bude se tu líbit těm, kteří nebyli 20 let na dovolené nebo nikdy nebyli v jiném hotelu s 5 *****. Chtělo by to pořádnou rekonstrukci. I v Egyptě (v Hurghadě) jsou hotely s 5***** na úplně jiné úrovni!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 65
z 128 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání