Napsat recenzi

Brayka

Recenze hotelu Brayka Bay Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2024
Přečteno: 5x
Recenze se líbila: 28 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Do Brayky už nikdy. Ale potkal jsem lidi, kteří zde byli údajně již po 25x.

Ale všechno to byli lidé, kteří nikde jinde v Egyptě nebyli. Nemají s čím srovnávat.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Normální pokoj, čistý. Jen jednou jsem jsem v noci potkal 3 cm švába. Mám foto. Klimoška i přesto, že běží na nejmenší otáčky stále fouká hodně.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Chybí možnost si dát ráno jakýkoliv perlivý nápoj, Colu a pod. Ne pokaždé se mi povedlo chutně najíst. Je pravda, že jsem hodně vybíravý. A manažeři resortu asi zapomněli, že mají klienty většinou z Evropy, kterým by se mohli více přizpůsobit.

Sladkosti, olivy, meloun, polévky, ryba. To je to, co mi chutnalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Prakticky jsem nenašel místo, kde by byly k dispozici volně příbory a ubrousky. Jediný slušný personál byl člověk, který se nám staral o úklid pokoje. Na recepci se choval jako úředník z finančáku.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Nemožné v 10 hodin najít volné lehátko. Voda do oběda teplá Max 26 stupňů. Zřejmě proto, že díky absenci reefu po celé šíři zátoky se dostává až pláži studená voda z moře. Až tak ve 14 - 15 hod. měla voda příjemných 30 stupňů. Jedna "hospoda" - jediný zdroj pití, bez možnosti jídla na pláži.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V celém resortu jediný bazen, kde voda z bazénu pro všechny lici přetéká do bazénu pro děti, takže to, co se smyje z lidských těl, teče do bazénu pro dětičky, hnus. Navíc u bazénu na ceduli napsáno, že je "zákaz koupání" v tričku. Ale, že se koupou v bazénu tři bytosti zahalené od hlavy po paty v černých hábitech, ve kterých se před tím koupali v moři, potom se přes pláž přesunuly do bazénu, to nikomu nevadí. Navíc si do bazénu nosili zmrzlinu, šťávu a tam ji konzumovali. Nikdo jim nic neřekne. Hnus.

Jediné hezké okolí hotelu je Restaurace Tamara.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Do Brayky už nikdy i kdyby to bylo jediné místo v Egyptě, to raději na Mácháč.

Několik let se vracíme na osvědčené Sentido.

Bylo to poprvé v životě, kdy jsem se těšil z dovolené v Egyptě domů.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 95
z 123 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ivan: Každý má holt jiné nároky - 17. 6. 2024 11:12

Jojo, je to tak... normální prostý člověk se spokojí i s tím, co nějaký rozmazlený narcis považuje za nedostatek. Mám za sebou přesně 64 hotelů po 4 kontinentech a v jednom jediném byly i k snídani nabízeny nápoje cola/fanta/sprite (takže bych to pokládal za značný nadstandard...). Do cizích zemí jezdím poznat přírodu, kulturu a lid, tím pádem i místní gastro - hranolky dostanu v každém pouličním bistru EU (co absence vepřového ?). A 26° teploty moře je pro páníčka málo ? Tak by snad mohl zkusit termály Islandu nebo alespoň Maďarsko či Slovensko (ale to by mu zas asi nevoněla minerální voda..). Nemám nic proti vlastnímu názoru a také vlastním kritériím hodnocení, ale vyčítat domorodcům uplatňování jejich norem ve své vlastní zemi je chování ubohého rasistického ***! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání