29.1.2015-12.2.2015
Recenze hotelu Aurora Bay Resort (ex Oriental Bay) **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)
Hodnocení: | |
---|---|
Autor: | Jeronymo |
Vloženo: | 18. 2. 2015 |
Pobyt: | únor 2015 |
Přečteno: | 649x |
Recenze se líbila: | 714 čtenářům |
Fotografie: | 0 |
Videa: | 0 |
Komentáře: | 0 |
Dovolená v pohodě,i v tomto termínu jsme přijelí domů opálení jak domorodci
Ubytování
Určítě jsme byli v Egyptě v lépe zařízeném hotelu,bydleli jsme v 8,tzn.až na konci areálu ale procházka nám až tak nevadila,zařízení skromější,postarší,tv.malá,skříň tak pro jednoho,velký obývák s kuch.koutem-bez nádobí,jen konvice rychlovarná,ložnice ok malinkatý balkonek-byli jsme v přízemí
Strava a stravování
Egyptska klasika,snídaně -slabší výběr sýrů,salám jsem nezkoušel,méně ovoce(asi jsem jim vyjedl pomeranče a grepy)chválím postmix na džusy a kávu z automatu-nemusíte čekat na obsluhu a berete si co chcete-stejné i na pláži u baru,obědvali jsme s jednou vyjímkou jen na pláži-výběr ale nic moc-hranolky,piza,tepla zelenina,nějaká směs masa a čehosi a 2xchobotničky a kalamáry(ryby z grilu byly nahořklé,čevapčiči ok,ale kuchařům se moc grilovat nechtělo a když už tak udělal 6-7ks a další za cca15min-ne aby naráz udělal 20ks-čímž mě dost vytáčel,a pak dával po 1ks,trapárna.Večeře na hotelu-vybere si každý jen se to po týdnu dost opakuje,kuchař u těstovin sympaťák ale těstoviny i na po4 stále tvrdé,takže já jedl většinou pomeranče a grepy
Vybavení, služby a personál hotelu
personěl snaživý,ne vlezlý,bakšiš dáte opravdu až když chcete Vy,nesetkal jsem se v hotelu s,,nataženou,, rukou a stále se opakujíci somrvětou o peníze,o to větší potěšení jsem mě když jsem já dal protože jsem chtěl,jaký rozdíl oproti ,,autobusákovi,,co nás vezl na a z letiště a peníze drze vyžadoval.pokojová služba no nic moc-raději si vemte svoje mýdlo a šampon-my dostali na 14dní 2mýdýlka a 2minišamponky,kapesníčky když došly tak už nepřišly a toaleťák dodával jen tak taaaaak,naštěstí nás nepostihly žádné střevní potíže-za což chválím-asi i sebe.joo abych nezapoměl na letišti nám nalepili vízum-peníze nechtěli-zkasíroval nás až v autobusu o 33USD za osobu,v hotelu ani okolí není bankomat-musí se až do Port Ghalibu taxi za 20USD a ,,obchodníčci,, u hotelu se na karty moc štastně netváří,my museli do ,,lékárny,,a trvalo týden než bylo možné kartou zaplatit-je ale fakt,že léky jsme dostaly hned.A další věc-WIFI je pomalá anebo se musí platit- i na recepci-přihlásit se mi nepodařilo a platit nechtělo
Pláž a moře
pláž i moře asi zatím nejlepší v Egyptě(6 návštéva),opravdu krásné a lehce dosažitelné korály,hejna ryb,želvy,rejnok,kalamáry,moře bych tipl na 25 st-konec ledna-asi tím že je tu zátoka ,mist na opalování dostatek-a protože je zátoka krytá dunami je zde méně větrno.Byli jsme v moři každý den-bílá vlajka,i když u ústí zátoky byly vidět vlny,v samotné zátoce byly malé vlnky
Okolí hotelu
u hotelu je snad skládka nebo co,ale je bokem takže to neobtěžuje,kolem zátoky se dá procházkou dojít k otevřenému moři,cesta přes silnic k pláži v pořádku
Celkový dojem
Jelikož je v Rusku devalvace rublu byl po celou dobu našeho pobytu v hotelu ubytovan snad jen jeden manželský pár z této země-všichni víme jací jsou rusové hosti,klienti byli převážně z Holandska,Itálie,Polska a Česka
Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům | doporučuje 114 z 151 recenzentů |
Hotel je vhodný pro:
- Pro rodiny s dětmi
- Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
- Pro všechny věkové kategorie
Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.
« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »