Napsat recenzi

Pobyt v Utopia beach

Recenze hotelu Utopia Beach Club **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2024
Přečteno: 5x
Recenze se líbila: 30 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Chodba a vstup do pokoje Chodba a vstup do pokoje

Do Utopie jsme jeli poprvé a velké zklamání. I přes ujištění CK, že neprobíhají žádné stavební práce, opak byl pravdou. Od stavby chodby k vstupu do pokojů odděleny roztrhanými, prachu plnými plachtami. Všude spousta prachu. Jídlo - vybrat se dalo, ale stále stejná nabídka. Pití samá chemie. Personál ochotný, milý, super kromě personálu na pláži, tam katastrofa. K pokoji přiděleno místo na pláži na celý pobyt (zapsáno do knihy na pláži), ale skutečnost jiná. Kdykoli jsme přišli na pláž, naše zapsaná místa byla obsazena. Personál neochotný, za celý pobyt jsme se neustále stěhovali a pořád dál a dál od moře. To, že jsme ukazovali v knize číslo pokoje a přiřazené místo na pláži je vůbec nezajímalo. To docela zkazilo celkový dojem. Velké pozitivum je lékařská klinika s příjemným panem doktorem přímo v areálu. Animační program průměrný. Animátoři se snažili, ale několikrát se nepovedlo a šou se nekonalo, nechali jenom řvát hudbu. Služby delegáta perfektní.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Dobré

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Průměrné, pití - chemie

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Dobré

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Průměrné

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Stavba prach, hluk

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Za 3

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 103
z 120 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání