4 **** žádná hitparáda
Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)
Hodnocení: | |
---|---|
Autor: | Josef |
Vloženo: | 23. 7. 2015 |
Pobyt: | červenec 2015 |
Přečteno: | 551x |
Recenze se líbila: | 624 čtenářům |
Fotografie: | 7 |
Videa: | 0 |
Komentáře: | 0 |
Předchozí recenze mě bohužel ovlivnili při výběru tohoto hotelu. Bohužel realita byla jinde a to se nepočítám mezi náročné klienty. Do Egypta jezdím hlavně kvůli moře. 90% rekreantů jsou Češi, personál však obsluhuje pouze Němce, těch je max. 5%. Vůbec si neváží toho, že v této neklidné době mají celkem slušně zaplněný hotel hlavně našincem.
Ubytování
Spokojenost s uklidem, polohu pokoje jsme si vybrali sami ( za 10$ )
Strava a stravování
Hrůza v servise - špinavé talíře, nedostatek lžiček. Poslední 2 dny se asi vyměnili kuchaři a kuchyně se o 200% zlepšila, do té doby žádná hitparáda. Nečekal jsem velkou kreativitu, každý den to stejné.
Vybavení, služby a personál hotelu
Animační program pouze pro děti, i když byl každý den stejný - ušel. Pro dospělé skoro nic, MISS nebo MR. hotelu a karaoke je nedostačující. Personál neotravoval, ale ani neuchvátil. Přes den hráli české písničky, chybělo trochu místní kultury.
Pláž a moře
Pokud jedete za mořem, doporučuji! I přes obavy z větru a velkých vln bylo vše v poho, každý den se mohlo do moře přes molo.
Jestliže pojedete za bazénem, moc se nevyspíte. pokud nedáte ručník na lehátko do 6h. nebudete mít skoro žádný výběr, vše bylo obsazeno.
Okolí hotelu
V blízkosti hotelu není žádná možnost výletu, ale není problém využít služeb místních " cestovek". Sám jsem absolvoval 4-kolky do Abú Dabab na želvy a nebyl žádný problém. Dále jsem využil služeb místního potápěčské základy Lagona Divers a také v pohodě.
Celkový dojem
Byl jsem v Egyptě po 6 a vždy měl hotel max. 3,5 hvezdicky. Tento má 4 hvezdicky a v mých očích byl nejhorší. Přesto jsem byl spokojen, jel jsem hlavně za mořem a to mě nezklamalo.
Tento hotel nedoporučuji | doporučuje 115 z 145 recenzentů |
Hotel je vhodný pro:
- Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
- Pro zamilované a manželské páry
- Pro rodiny s dětmi
Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.
« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »