Napsat recenzi

Rodinná dovolená

Recenze hotelu Siva Golden Bay Makadi Resort RED SEA **** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 21 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po přečtení všech recenzí na tento hotel jsme měli velké obavy kam přijedeme. Po příletu nefungovala elektřina,ale jednalo se o chvilkovou záležitost.Na recepci jsme okamžitě dostali náramky.Na pokoj jsme čekali zhruba hodinu.Upozorňuji,že jsme žádný bakšiš nedávali.

Uznávám,že pokoje v hlavní budově nejsou nejnovější,zejména koupelna,ale člověk jede na dovolenou aby trávil čas u moře a ne na pokoji.V Egyptě jsme byli již potřetí a úroveň hotelů je podobná.Rozhodně vybíráme hotely s min.4*.

Voda ve sprše tekla relativním proudem,čas od času vypadla elektřina,ale vždy se jednalo o výpadek v minutách.Klimatizace na pokoji se okamžitě spustila sama po nahození hlavního generátoru.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytování bylo v pořádku.Cestovali jsme se šestiletým synem.Kazdý jsme měli svoji postel.I v případě syna se nejednalo o žádnou přistýlku.Postele jsou široké,matrace pohodlné,trochu tvrdší, stejně tak jako polštář. Denně jsme měli čistě povlečeno,uklizeno.Ručníky na pláž nám měnili osobně denně po příchodu z pláže.

Hotelové bary,foyae je krasné.Hotel je večer krásné osvětlen. Hlavní jídelna klimatizovaná,možnost je sedět i venku na terase.

Bary jsou otevřené do půlnoci.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Velkou výhodou jsou 3 restaurace a la Carte tématicky zaměřené.Jedná se o mexickou, orientální a italskou restauraci,kam je nutno zařídit rezervaci,ale vstup je během pobytu neomezený, což beru jako velké plus hotelu. Personál je velmi milý,ochotný avšak často pomalý zejména s nápoji.

Součástí menu každé restaurace je polévka, předkrm, salát, hlavní chod, dezert a vždy je na výběr z mnoha variant.

Souhlasím s ostatními autory recenzí,že v hlavní restauraci je menší výběr.My jsme ji navštívili během našeho pobytu pouze 2x, ale vždy jsme si vybrali.

Nápoje jsou originál v PET lahvích Coca-Cola, Fanta, Sprite.Dzusy jsou preslazené,ale pokud je smícháme s vodou,jsou pitelné.Pivo byla tragédie.

Pokud sedíte na baru,dostanete nápoj do skla.Pokud odcházíte k bazénu nebo na pláž, dostanete nápoj v plastovém kelímku.Nikdo by asi nebyl nadšený běhat kolem bazénu mezi střepy.

Velkou výhodou jsou i 3 restaurace na pláži (qusadilly, hamburgery, těstoviny,pizza, fajita, kuřecí křidélka,saláty,...)

Personál běhá i mezi lidmi na pláži a přijímá objednávky na pití, což bylo příjemné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotel disponuje několika bazény,tobogány,které jsou v provozu dopoledne i odpoledne.Tento provoz osobně hodnotím kladně, neboť se synem bychom se k moři nedostali :-)

Je možnost půjčit si na pláži šlapadlo,paddleboard,windsurfing a další mnoho vybavení k vodním sportům.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Z pravé strany jsou korály velmi poničené, ale s rybami, nicméně ze strany levé po zhruba 200m se jedná o krásné scenérie korálů, několika desítek druhů ryb, murén, sepií dokonce i malých žraloků, kteří nepředstavují pro člověka žádné nebezpečí a udržují si velký odstup.

Pláž je čistá,po příchodu vám přinesou matraci na lehátko. Všude jsou čisté toalety i sprchy.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Jsme v Egyptě, takže okolí je velmi neatraktivní.Siva je asi poslední hotel v pásmu ubikací kolem Makadi Bay.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Stále je co zlepšovat,ale dovolenou jsme si všichni užili včetně syna a klubu Mango,který se o děti dobře staral a vymýšlel skvělé aktivity.

Byl to moc pěkný odpočinkový týden!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 76
z 151 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání