Napsat recenzi

Nedoporučuji všechno strašně

Recenze hotelu Serenity Alpha Beach Resort (ex Serenity Makadi Beach) ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 14 čtenářům
Fotografie: 22
Videa: 0
Komentáře: 0

v hotelu není internet, na recepci neustále říkají, že to bude "zítra", ale není! V hotelu nebyly pantofle a župany, i když je to 5hvězdičkový hotel! byl ve velmi špatném stavu, špinavý a všude závady: rozbité dlaždice na podlaze, špinavé a staré deky, polštáře se skvrnami, také balkon byl špinavý, všude nepříjemný zápach, televize, ale fungovalo to velmi špatně a stejná situace byla na dvoře: všude rozbité dlaždice jsou špinavé, ručníky u bazénu a lehátka jsou stejné na pláži, lehátka jsou ve špatném stavu, ručníky jsou špinavé, nádobí v restauraci jsou velmi opotřebované a staré, jídla bylo hodně, ale kvalita nebyla moc dobrá, celou dovolenou jsem měl problém se žaludkem, alkohol velmi špatné kvality, džusy také nebyly chutné, pokud chtěli jste přírodní, museli jste zaplatit, jen cola a mojito byly vynikající!

Číšníci si všímají pouze žen, stále se dívali na mou přítelkyni!

Dokonce došlo k situaci, kdy se jí zaměstnanec hotelu dotkl u bazénu, bylo to ošklivé a velmi nepříjemné. U bazénu je odtok, který se velmi špatně zavírá Málem jsem si zlomil nohu. Přítelkyně měla podobnou situaci, na těle se jí objevila vyrážka, nevěděli jsme, že jsme šli na recepci k lékaři. vyšetření, ale vedoucí na recepci začala nepřiměřeně křičet, pak jsem zavolala doktora, teprve po 1 hodině přišla doktorova "asistentka", která přítelkyni ani nevyšetřila, řekla, že má alergii a začala mi dávat. injekci, i když o medicíně nic neví, vše trvalo 15 minut, jen s námi mluvil, zaplatil 150 dolarů! Řekli, že vám to pojištění stejně odškodní.

A po příletu na letiště nás čekali zaměstnanci ***, kteří nám prodali vízum za 27 USD, i když jsme později zjistili, že cena víza byla 25 USD. Bylo velmi nepříjemné, že nás cestovní kancelář klamala nebyli jsme spokojeni s naší dovolenou, utratili jsme peníze a čas a ztratili jsme velké zklamání! !

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Nedoporučuji vše úplně špatně

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Nedoporučuji vše úplně špatně

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Nedoporučuji vše úplně špatně

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Nedoporučuji vše úplně špatně

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Nedoporučuji vše úplně špatně

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Nedoporučuji vše úplně špatně

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 19 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání