Napsat recenzi

Průměr / Horší průměr dovolená, 7/2024

Recenze hotelu El Karma Aqua Beach Resort (ex Nubia Aqua Beach) **** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 24 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově pobyt hodnotím průměrně. Zaměstnanci jsou milí a ochotní - recepce, room boy, bary, pokoje jsme měli velké a čisté. Bohužel jsou zde detaily, které celkový dojem kazí ☹️ a hlavně opravdu škaredé moře.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Měli jsme štěstí na velké a čisté pokoje. Denně pokoj uklízí a doplňují balenou vodu. Room boy byl velmi ochotný a dal nám i víc vody, když jsme jej požádali. Ovšem celkově nezvládali sezónní obsazenost - např. neměli čisté ručníky. Když se člověk soustředil na detaily, tak prostě by vady našel, ale celkový dojem z pokoje lepší průměr. Jak psal pán v dřívější recenzi, tak nějaké parazity nebo brouky jsme na pokoji neměli.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Strava velká špatná. To samé dokola celý pobyt. Zbytky z toho co se nesní tak na další chod nacpou do všeho, např. mleté maso nasypou do rýže apod. Ze snídaňových cerealii udělají dort… Jídlo také upravené nic moc… A co je za mě největší hnus!!!! Tak s nějakým po domácku svařeným kovovým vozíkem jezdí mezi stoly a tam vysypávají zbytky a sbírají špinavé nádobí, takže jíte, přijede borec, zastaví ten humus smradlavý vozík vedle vás a do toho sbírá zbytky z vedlejších stolů, to bylo opravdu nechutné. Jinak nápoje v té jídelně / restauraci mají pachuť po nějakém saponátu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Pán na recepci skvělý, stejně tak room boy, který nám vždy dal vody, tak jak jsme chtěli.

2 * dávám kvůli animátorům, to byla KATASTROFA!!!! V areálu jsou takové kolotoče, které ani nejely. Běžně minidisko začínala i o hodinu až hodinu a půl později, kdy zahráli 3 písničky a konec. Animátoři mi přišli jak kdyby byli každý den po párty a celkově mimo. Jeden animátor si to vždy celé natáčel na mobil, protože už nejspíš za svoje výkony dostali bídu, tak aby měl důkaz jakože něco dělají…. Jinak kolotoče pouštěli - okolo sebe děti a cigareta v puse. Na té minidisko pustili nějaký svůj rap, pak 3 nějaké známější dětské písničky a konec! Plus!!!! Co jsem byla totálně vytočená, tak vzali děti, že s nimi jdou na ty kolotoče jako nějaký program, my jsme si jen odskočili na wc, že hned dojdeme, už byla večer tma a když jsme došli za nimi, tak animátorka říkala, že děti poslala někam samotné (děti 3 a 6 let) a my infarktový stav. Stejně tak různě přes den posbírají děti na nějaké aktivity, ale neřeknou rodičům, takže třeba jdete s 1 dítětem na wc, druhé čeká na lehátku, zachvíli jste zpět a druhé dítě nikde…. Není to jako v jiných resortech, kde dáte dítě na nějaký program a dovedou jej…

A další velká špatná - každý večer tam chodí nějaký deratizátor a stříká nějakou chemii proti komárům, smrdí to šíleně, stříká to normálně mezi lidi a děti… my jsme se tomu vždy snažili vyhnout…. Ale za mě je to nějaká chemie a není to úplně v pohodě.

Pláž a moře  průměrně (2,2/5)

No… pláž je malinká. Bohužel nejhorší moře, které jsem zažila. Pláž je ohraničená plotem a 2 moly, za těmi moly a ploty neskutečný binec, plasty odpadky, spí tam toulaví psi za těmi ploty. Odpadky jsou i ve vodě. Vstup z pláže je jak nějaký bahňák, tak vstup pouze z mola, ale kdo je zvyklý na moře třeba z Marsa Alam, tak bude hodně zklamaný.

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

Byli jsme jen před hotelem v obchůdku, celkem o ničem.

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

Kdo hledá dovolenou na nějaký last a jde podle ceny a vyloženě neřeší detaily a nejede za hezkým mořem, tak asi ok. Jinak celkově spíš horší průměr.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání