Napsat recenzi

Aladdin beach resort

Recenze hotelu Aladdin Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 7 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 3
  • Koupelna Koupelna
  • Koupelna Koupelna
  • Koupelna Koupelna
  • Koupelna Koupelna
  • Koupelna Koupelna

Hotel klame tělem. Recepce a vstupní hala jsou nové, pěkné, čisté. Toť vše.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Přestože jsme měli koupený pokoj superior, tak této kategorii odpovídala maximálně velikost a trezor. Jinak zde byl starší nábytek, špína a prach, koupelna odpovídala standardům ubytovny pro úkáčka. Balkón směrem k hlavní restauraci a pódiu, takže o zábavu do 2 v noci postaráno. Kdo má lehčí spaní, má smůlu. Balkonové dveře z doby cara klacka, hluk vůbec netlumí.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Za mě strava podprůměrná, kdo je náročnější, nebude spokojen. Já jsem si naštěstí alespoň jedno jídlo vždy vybral, ale nejsem žrout. Nápoje all inclusive otřesné, POSTMIX, na originál colu, fantu apod. zapomeňte, pivo hnus, víno jsem raději nezkoušel. Možná za bakšiš dostanete něco lepšího. V jídelně je nedostatek příborů, malou lžičku do kávy či k zákusku byste hledali marně, my měli svoje, vezli jsme je kvůli malému.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál je fajn, usměvaví zaměstnanci ale hotel úplně nezachrání.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž ujde, kdo nečeká bohatý podmořský život a stačí mu poležet, u kamenů na pravé straně pár rybek zkouknout, bude spokojen. Kdo chce pěkné šnorchlování, musí do jiné oblasti.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Pár obchodu i v docházkové vzdálenosti, samozřejmě otravní prodejci jako všude v Egyptě. Ale narazili jsme na jednoho krásně česky mluvícího, měl parfumerii a m.j. čaje, které jsme zakoupili.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Špína na pokoji, podprůměrné jídlo a otřesné pití, spousta Rusáků, průměrná pláž, hluk dlouho do noci a bezohlední hosté v nočních hodinách. Komu toto vadí, vyhněte se hotelu Aladdin beach resort obloukem.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 42
z 56 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Inka: Egypt apod. - 12. 10. 2024 18:32

V Egyptě jsme byli celkem 4x. Jednou vedle Aladdina v Jasmíně. Žádnou hrůzu, která je často popisována v recenzích z Egypta, jsme tam nezažili, ale už 10 let tam nejezdíme. reagovat

zkušený cestovatel: Re: Egypt apod. - 13. 10. 2024 10:57

Tak Vám to ani nedoporučuji zkoušet.... poměr dobrých, slušných a podřadných hotelů se zcela otočil, zejména po COVIDu se řada i těch vyhlášených propadla do průměru,ne-li ještě níže. Egyptský turismus, hlavně úroveň ubytování a souvisejících služeb klesá snad ještě rychleji, než úroveň české politické scény.... a bohužel ne jen tam, ale skoro všude (Turecko, Řecko, Itálie, o jiných arabských destinacích nemluvě - výjimkou je Omán a jakž takž se drží SAE) reagovat

Inka: Re: Re: Egypt apod. - 14. 10. 2024 19:19

Ani to nemáme v plánu a nejen do Egypta. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání