2012
Recenze hotelu Hotel Beirut *** (Egypt - Hurghada - Hurghada)
Hodnocení: | |
---|---|
Autor: | Radek a Renata Laurerovi |
Vloženo: | 15. 9. 2012 |
Pobyt: | květen 2012 |
Přečteno: | 356x |
Recenze se líbila: | 592 čtenářům |
Fotografie: | 0 |
Videa: | 0 |
Komentáře: | 0 |
Egypt a Hurghádu jsem s manželkou letosnavštívil již po čtvrté,ale úplně poprvé jen tříhvězdičkovej hotel.Musím říci.že ani já a ani má milovaná manželka nejsme nároční,ale hotel Beirut předčil naše očekávání!!!Nemužu říci,že je hotel v dezolátním stavu,ale už má svoje léta a slávu zasebou.Hotel byl obsazen tak asi z 60 procent,ale jen mi dva z Evropy.Takže hotel jen samí Egyptané.Personál se choval slušně a ani nechtěl peníze!!(divné)Jídlo je ale přispusobené hlavně Egyptanum a opravdu každý den stejné!!
Ubytování
Pokoje docela uklízené,ale klima už moc nefunguje a koupelna také nic moc a sem tam něco upadne
Strava a stravování
Každý den to samé,pití v pohodě
Vybavení, služby a personál hotelu
Bazén už se také sem tam rozpadá,lehátka drží na dobré slovo,animační program žádný,no lepší odjed někam za zábavou
Pláž a moře
malá pláž,hodně meduz,občas skvrna od lodí..
Okolí hotelu
Prostě starej Dahar,nic moc.Nám to ale vubec nevadilo každý den šup směr nové centrum
Celkový dojem
Hurgháda je krásná a má plno moooc hezkých hotelu,ale tento už bych opravdu nikomu nenutil a možná bych doporučil všem cestovkám,aby ho nikomu neprodávala a ze svého katalogu ho smázla!
Tento hotel nedoporučuji | doporučuje 0 z 2 recenzentů |
Hotel je vhodný pro:
- Pro mládež
Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.