12 dní v Happy life
Recenze hotelu Happy Life Village Hotel *** (Egypt - Dahab - Dahab)
Hodnocení: | |
---|---|
Autor: | Jiří |
Vloženo: | 16. 10. 2024 |
Pobyt: | říjen 2024 |
Přečteno: | 1x |
Recenze se líbila: | 29 čtenářům |
Fotografie: | 0 |
Videa: | 0 |
Komentáře: | 0 |
Tento hotel má jiste kulturní specifika. Třeba v baru u bazénu dávají zmrzlinu jen německé klientele. Když jsem chtěl já, tak nebyla i když zmzlinovy stroj jel naplno. Taky banány nosí tajně v ubrousku jen německé klientele, jako nedostatkove zboží. Kytku z kuřete většinou poberou místní arabky a na mne zbyly jen suché prsa. Zpočátku jsem jedl rýží s něčím. Pak hranolky s něčím a nakonec špagety s kečupem. Tento hotel má tři bazény. Horní bazén je zcela prázdný, jelikož tam neustále řvou repráky. Takže ho budete mít prakticky jen pro sebe. Prostřední bazén je plně obsazen arabskou komunitou a dolní bazén je rovněž zaplněný, jelikož je tam bar. Bar je i na pláži a z dálky vypadá jako polorozpadla stodola. Zde taky probíhají různé kulturní večery tzv. Show. Tento hotel má výhodu v tom, že v moři můžete plavat kamkoliv a nikdo na vás nepiská. Korály jsou prostě všude. Můžete jít i dva km severně a pak snorchlovat po proudu až k hotelu. Potkáte možná i místní beduiny pod palmou a ti vás budou zvát na kávu. Když jim dáte čokoládu, tak se stanete jejich velkým přítelem. Na hotelu panuje dobrá nálada a arabi tam jezdí na čtyřkolkach celý den. Už od rána je slyšet řev motorů a veselý smích arabských žen. Hotelový autobus vás doveze do blízkého Dahabu zdarma. Někteří mazaní turisté tam jedou ráno taxíkem a večer nasednout na bus zdarma a ostatní pak musí stát. Jedná paní tam vypustila famu, že viděla dva žraloky a holky se pak baly jít do moře. Já jsem viděl jenom želvu.
Ubytování
Celkem to ušlo.
Strava a stravování
Člověk se najedl a nemusel se prejidat.
Vybavení, služby a personál hotelu
Celkem good.
Pláž a moře
Vynikající možnost šnorchlovani i procházky po divoké pláži.
Okolí hotelu
Klasicky Egypt.
Celkový dojem
Nakonec to bylo prima.
Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům | doporučuje 27 z 33 recenzentů |
Hotel je vhodný pro:
- Pro všechny věkové kategorie
Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.
« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »