5 denní pobyt v "hotelu" Stará Pošta
Recenze hotelu Horský hotel Stará Pošta *** (Česko - Olomoucký kraj - Bělá pod Pradědem)
Hodnocení: | |
---|---|
Autor: | Benda |
Vloženo: | 23. 8. 2021 |
Pobyt: | srpen 2021 |
Přečteno: | 39x |
Recenze se líbila: | 178 čtenářům |
Fotografie: | 0 |
Videa: | 0 |
Komentáře: | 0 |
Ubytování neodpovídá ceně. Foto na web stránkách jsou po mé zkušenosti asi ilustrační - vůbec to neodpovídá skutečnosti.
Ubytování
Pokoj malý, starý nábytek, staré polštáře a deky, stěny špinavé, koupelna o rozměrech 90x150cm, v tomto prostoru umístěno WC, umyvadlo, sprchový kout (ten šel otevřít pouze z 1/3, tj. do sprchového koutu nelze vejít, teplá voda začal téct cca po 10 minutách. Inzerují, že mají WIFI zdarma po celém hotelu - bohužel, signál WIFI katastrofální, připojení prakticky žádné, televize - vypadávají programy, celkově se "sekají".
Strava a stravování
Snídaně o.k. to jediné hodnotím jako pozitivum. Večeře - přednost mají hosté, kteří mají objednanou polopenzi, já ji neměl, tj. když jsem přišel na večeři, bylo mi řečeno, že kuchyň "nestíhá" tj. mě nemůžou nic nabídnout k jídlu. Pro mě celkem překvapení, s takovým přístupem jsem se ještě nesetkal.
Vybavení, služby a personál hotelu
Za 5 dnů ani jednou nevyměněny ručníky, neuklizen pokoj. Bazén jsme raději nezkoušel.
Personál - nehodnotím.
Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky
Pobyt v létě (vleky nejezdily).
Okolí hotelu
U cesty, ruch projíždějících aut.
Celkový dojem
Jelikož jsme navštívil už několik desítek hotelů a penzionu můžu říct, že tento "hotel" je spíše lepší ubytovna bohužel za cenu 3hvězdičkového hotelu. Když jsem si pobyt objednával dle fota a informací z hotelových webových stránek, předpokládal jsem, že za uvedenou cenu dostanu kvalitní služby. Bohužel se tak nestalo.
Tento hotel nedoporučuji | doporučuje 5 z 6 recenzentů |
Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.
« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »