Napsat recenzi

Pobyt hodnotím kladně, ale.......

Recenze hotelu Hotel Studánka **** (Česko - Královéhradecký kraj - Rychnov nad Kněžnou)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 25 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Chtěli jsme si užít wellnes s výlety do Orlických hor. Bazén v hotelu je na kapacitu lidí malý, takže jsme zůstali u výletů do hor, Jiráskova chata, Masarykova chata, Stolové hory v Polsku a také prohlídky hradů a zámků.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Hotel je v krásné lokalitě, byli jsme ubytovaní ve vile, pokoj č. 26 byl dostatečný, velká chodba, pěkná koupelna, pokoj s balkónem, televize, lednice. Při příjezdu jsme měli pod postelí špínu, během našeho pobytu se vynášeli jen koše.

Hotel ubytovává hosty i se psy, ale netuším, zda mají pokoje vyhrazené jen pro ně, zřejmě ne, což může být pro alergiky velký problém, psi se pohybovali i v restauraci, kam rozhodně nepatří.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Měli jsme snídaně a večeře. Snídaně dostačující, chutné, velký výběr. Večeře taktéž, ale pokud jste přišli na večeři po 19.30 hodin (večeře byly do 20 hodin), tak už nebyli saláty, dezert, ovoce, obsluha je už nedoplňovala.

O velké gastronomii nemůže být ani řeči, jak jsem se dočetla v recenzích, jedině tak výší cen. Vína z Moravy, 0,7 l vína za cca 500 Kč, 1 l vody bez citrónu, jen čistá voda z kohoutku ve džbánu 50 Kč. Rozlévané víno nám přinesli dvakrát s kalem, plavaly tam šupiny velikosti nehtu a obsluha nám tvrdila, že jde o cukr, což je blbost (jsme vinaři z Moravy).

Ve skupině jsme měli celiaka, již při rezervaci nebyl problém, všechno se domlouvalo až na místě. Ke snídani přinesli bezlepkové pečivo, k večeři, po domluvě, udělali pokrm i dezert....to bylo první dva večery. Třetí večer odešel číšník s tím, že se zeptá kuchaře a už se nevrátil, poté dělal, že nás nevidí, nebo tam nebyl vůbec.

Ceny na jídelním lístku jsou vysoké, všimla jsem si, že i turisti, kteří se zastavili na jídlo, si dali jen polévku z 100 Kč a jeli dál.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení hotelu stylové, příjemné.

Personál ochotný, v pohodě, jen číšníci u snídaní i večeří, jedním slovem chaos. Neumí si zorganizovat práci, létali jeden přes druhého, dlouho jsme čekali na pití i na to, že odnesou špinavé talíře.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (2,3/5)

V hotelu je wellnes, jak už jsem psala, bazén je na kapacitu lidí malý, tudíž neustále přelidněno. Ceny za další služby vysoké.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Okolí hotelu nádherné, pěkné procházky, pro starší trochu kopcovité,

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Když to shrnu, ubytování super, až na pobíhající psy, gastronomie nic moc, zachránily to nádherné Orlické hory.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání