Napsat recenzi

Hotel Zlatá hvězda Třeboň

Recenze hotelu Hotel Zlatá Hvězda **** (Česko - Jihočeský kraj - Třeboň)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 16 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vloni objevený krásný hotel s wellnes má v roce 2024 silný pokles úrovně.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Veškeré recenze mohou být někdy zavádějící. Zde však je nutno podtrhnout čistotu a snahu z historických interiérů udělat něco přitažlivého. Bohužel už většina pokojů nenaplňuje naši představu. Být v pokoji, kde není odkládací skříň, ani jediný šuplík na odložení věcí, je přinejmenším nepříjemné. Vstup do sprchového koutu je pro lidi "při těle" dosti nepříjemný. Každodenní dotaz uklízečky zda chceme uklidit, je sice relativně dobrý, ale nakonec jsem měl pocit, že vlastně si oni tím vyrábí volný čas (na takovou samozřejmost, jako je vynést koš se přeci nebudu ptát).

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Nejsem gurmán a tak se najím skoro všeho. Nedá se říci, že by něco nefungovalo. Snídaně standardního typu, se vším, co má obsahovat. Ale stejně jsem měl pocit, že je zde něco v nepořádku. Občas se stávalo, že nebyl úplně volný stůl pro naši čtveřici. Možná to byl i takový divný nezájem servírek. Jako bych je svoji snídaní otravoval. Večeře byla divná. Opravdu žádný kulinářský zážitek. Vlastně do poslední chvíle jsem ani nevěděl, co k té večeři bude. Přesto však některá jídla byla docela na úrovni, některá docela pod úrovní. Jakoby byli zde kuchaři dva a jeden dělal jen krkovičky a druhý jen špatné saláty. Šok samozřejmě přinášel nápojový lístek. Pivo jen jeden druh a to Plzeňské za 75 Kč. To lze opravdu mluvit již o lichvě. Pokud jste si chtěli dát džbánek kohoutkové vody, pak cena 50Kč vás také šokovala. Zajímalo mne, jak se na toto dívají hosté. Pivo si vždy dali jen v první den pobytu (kdy ještě neznali cenu), pak raději chodili na pivo do nedalekého pivovaru, kde svět je snad ještě v pořádku. Opravdu geniální tah provozního hotelu. Ušetřil jednoho člověka pro točení piva. Tím, že se pivo netočí, pak silně ovlivňovalo jeho kvalitu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vloni jsem prohlašoval, že jsem ve wellness zažil nejlepší masáž v životě. Opravdu profesionální masáž. Letos jsme v rámci balíčku dostali jen "nahřátí" a masáž. Celé to mělo trvat 45 minut. Už vstup do prostor byla nepříjemná. Přišli jsme totiž o 4 minuty dříve. Nafoukanou dívčinou jsme byli upozorněni, že proceduru máme později a musíme chodit přesně na čas. Uvnitř nikdo nebyl, žádný ruch. Nahřívací procedura trvala přesně 30 minut a to až do našeho vychladnutí (pravděpodobně masér byl na obědě). Pak jsme použili zvonečku, kterým jsme měli signalizovat, že je to horké. Mladá slečna a super mladý studentík tedy nás začali masírovat a to přesně 14 minut. Již při prvních tazích bylo zřejmé, že to jsou brigádníci, kteří mají nějaký masérský rychlokurs. Veliké zklamání. Takto opravdu škrtněte nabídku wellness. To slovo je opravdu o něčem jiném. Se slzou v oku jsem vzpomínal na loňskou partu. Ne opravdu mne můžete vyřadit ze své databáze návštěvníků. Za ty peníze nebudu příště riskovat amatérskou práci. velké překvapení bylo i s parkovným, kde jsme za dvě noci museli zaplatit za parkovné 600 Kč. To je položka s kterou každý při kalkulaci s ní počítá. My i při objednání jsme na ni nebyli upozorněni. Určitě jsme to přežili a finančně nás to nezruinovalo. Ovšem v našem důchodcovském pojetí Zlatá hvězda dostala černý puntík.

Okolí hotelu  průměrně (4,9/5)

O tom snad nelze diskutovat. To každý ví o čem se jedná a naštěstí nafoukaní hoteliéři náměstí nezbourali.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Mám jednu smůlu, že jsem za svůj život zažil hodně. Naučil jsem se vnímat personál, poznávat dobrý poměr ceny a kvality. Teď dokonce i trend - je to lepší a nebo horší jako vloni. Pokud se mne na to někdo ptá, pak musím říci, je to horší jako vloni. Trend je klesající. Lituji. Bohužel by mne k návštěvě už nedonutil ani úsměv na tváři ředitele. Ztratili jste moji důvěru. Pokud je to profesionál, pak ví, co to znamená.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání