2013 nejnovější recenze červen
Recenze hotelu Zlatna Obala Hotel *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)
Hodnocení: | |
---|---|
Autor: | Sonny |
Vloženo: | 11. 6. 2013 |
Pobyt: | červen 2013 |
Přečteno: | 816x |
Recenze se líbila: | 534 čtenářům |
Fotografie: | 0 |
Videa: | 0 |
Komentáře: | 4 |
Moje zkušenosti z tohoto roku 2013
Ubytování
v poho ale málo místa
Strava a stravování
můžete si vybrat ze švédských stolů,mě osobně tam chutnalo jedl sem deně maso v neomezeném množství
Vybavení, služby a personál hotelu
výbavení žádné pouze lednice ale na druhou stranu máte denně čisté ručníky,vytřenou podlahu toaletní papír a vynesený koš od uklízečky takže láčes
Pláž a moře
milion ježků takže bez bot do vody nechodte všude samý beton kamínková pláž je asi 200metrů takže pokud máte rádi procházky přes 600-700 schodů tak můžete jít tam
Okolí hotelu
docelá pěkné mě se líbilo
Celkový dojem
Nikde žádná diskotéka,220 důchodců co nemají rádi kravál já jsem je ovšem zpacifikoval,mladí žádní,jinak do města sutomore to je 5km takže pokud máte rádi procházky tak směle do toho já jezdil taxíkem za 12euro,fakt se to pěšky nedalo a to jsem mládý kluk (do města musíte v celé zlatné obale není obchod,jen mini market s vybavením jako před výplatou v mojí lednici),ceny pivo v restauraci 2eura, pizza 6euro vemte si sebou aspon 400euro jinak umřete žízní pití vám nikdo nedá a vodu z vodovodu doporučuji jen otrlým,na plážích je bordel všude samé mrtvé zvířata,malí cigání co žebrají o euro,dejte si pozor na jednoho obchodníka z tržnice je to Murar,jinak dovolená v poho ale opravdu nedoporučuji lidem co nemají peníze nebo mají špatnou fyzičku pár lidí se tam kantlo přímo ve frontě na jídlo (fronta má cca- 30metrů večeře a 20metrů snídaně) cca. 150lidi
Tento hotel nedoporučuji | doporučuje 40 z 83 recenzentů |
Hotel je vhodný pro:
- Pro zamilované a manželské páry
- Pro obchodníky
- Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.
« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »
michal janus: hotel hruzy - 26. 6. 2013 13:38
sehnal jsem dovolenou za 5 litru no to sem si dal.. letadlem ze mne to nenapadlo d.... staryho,,,vsude cikani , spina a hnus..z manzelkou nemluvim do ted, ty v... cos to sehnal za dovcu , lidi hladovy zlaty chorvati ,, vokradou te na kazdom metry. muzu rict ze jsem i.... a nejel jsem vlakem nebo pesky na makarskou.. pokud mne da nekdo melouna at tam jedu tak ho poslu do ....,,hruza ,,,jiz nikdy reagovat