Napsat recenzi

Varování - podvodné jednání

Recenze hotelu Sveti Vlas South Apartments (Bulharsko - Sveti Vlas)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 2 228x
Recenze se líbila: 438 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Toto zařízení při své inzerci udává falešné údaje. Pobyt jsme si rezervovali v únoru 2013 přes booking.com, u našeho ubytování byly fotografie jiného apartmánu se samostatnou ložnicí. Po příjezdu nás půl hodiny ignorovali a pak se 3 x ptali jestli jsme Češi, po té a opakovaném ujištění nás zavedli do našeho apartmánu.

Ubytování 

Studio mělo pouze 1 místnost, bylo v přízemí naproti hlavního vchodu v úrovni chodníku, vzdálenost balkónového zábradlí 0 cm od chodníku, okna od hlavních vchodových dveří 15 cm, 1,5 m od výtahu. Místnost spíše vhodná jako recepce (což byl asi záměr architekta pro tuto místnost), sklad, kancelář, či úklidová místnost. Nechtělo se nám tam být ani náhodou, při reklamaci nám nabídli apartmán také v přízemí s rozměry a vybavením shodným na fotkách s 50% zvýšením ceny. Při upozornění, že je podvodem lákat turisty na falešné fotografie reagoval arogantní mladý správce pouze tím, že trval na v dané oblasti celkem vysoké ceně což telefonicky s někým konzultoval. Cestou vyčerpaní ale ještě úplně nezlomení jsme se vydali hledat jiné ubytování v nedovolenkové pohodě. Druhý den nám booking naúčtoval storno poplatek, že jsme se nedostavili k ubytování, ještě se to řeší. V tomto ubytovacím zařízení jsme již jednou byli přes "Casamundo" německá společnost, to nás vítali s úctou, stále se dotazovali jestli jsme opravdu Němci a promptně jsme byli ubytováni v dvouložnicovém apartmánu s 2 koupelnami za téměř shodnou cenu. Na bookingu jsme si nepřečetli poslední hodnocení Čechů, kteří byli velmi nespokojeni se službami (pobyt absolvovali), myslím, že naše eura nejsou o nic horší a tak varujeme před tímto zařízením.

Strava a stravování 

vlastní

Vybavení, služby a personál hotelu 

Nemá internet, chtějí znovu platit za internet, vůči Čechům nepřijatelně přezíraví, hodná je uklízečka. V nabídce mají také ubytování domácích mazlíčků zdarma a že jsou vítáni to taky není pravda, při telefonické konzultaci si stěžoval arogantní správce, že ještě máme psa. Za několik let ubytování zestárlo, na gauči byla velká skvrna (nepratelné potahy), mravenci.

Pláž a moře 

Vzdálenost na pláž 500 m nikoliv 200 m jak zařízení prezentuje, pochodujete po nahřátém asfaltu a kolem sálajících budov. Na pláži se platí za slunečníky a lehátka.

Okolí hotelu 

Natěsnané hotely, nad hotelem hlavní frekventovaná cesta.

Celkový dojem 

Nikdy!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Bulharsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání