Napsat recenzi

Recenze pobytu v tomto hotelu v termínu 24.6.-3.7.2024.

Recenze hotelu MPM Zornitza Sands & Spa Hotel ***** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 1,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 20 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Část služeb (fitness, wellnes, sauna a směnárna) nebyla hotelem vůbec poskytována. Některé služby byly poskytovány jen část pobytu, celková úroveň tohoto zájezdu byla velmi špatná. Rozhodně nedoporučuji těm, kteří si chtějí dovolenou užít a odpočinout si místo toho, aby řešit problémy včetně otravy jídlem, kterou měla velká část ubytovaných. Poskytnuté služby naprosto neodpovídaly popisu zájezdu v nabídce cestovní kanceláře ***- ***, ani popisu jiných CK. Celkovou úrovní je to hotel ***, rozhodně ne **** natož *****. Doporučuji se tomuto hotelu vyhnout a zároveň i resortu Elenite, který je v celkovém úpadku. Vše tam chátrá a většina obchodů je zrušená.

Ubytování  průměrně (1,5/5)

Odpovídající nabídce, kromě toho, že prvních 5 dnů nefungovala klimatizace, takže na pokoji bylo cca o 4-5° tepleji než venku. Přes den kolem 29°C.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Celkem rozmanitá. Kromě salátů, sladkostí a ovoce byl po několika dnech problém si vybrat. Kvalita hlavních jídel byla velmi kolísavá. Všechny bylo potřeba si dochutit, protože byla neosolená a neochucená kořením, chuď jídel byla velmi mdlá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,5/5)

Část nabízených služeb byla poskytována v omezené míře (v rámci ultra all inclusive bylo možné si dát nápoje pouze v době od 8 do 23 hodin) nebo vůbec (fitness, wellness, sauna, směnárna). Poskytnuté služby naprosto neodpovídaly popisu zájezdu v nabídce cestovní kanceláře ***- ***. Ochota personálu nebyla dobrá, úroveň personálu odpovídala hotelu ***.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

U hotelové pláže je vstup do moře kamenitý, je potřeba mít boty do vody. Na pravém kraji hotelové pláže je molo, u kterého je vstup o šířce cca 10 m písčitý, ale často plný řas a toho co moře vyplaví. Přibližně 300 m vlevo od hotelové pláže začíná veřejná pláž dlouhá asi půl kilometru, kde je vstup do moře písčitý, pozvolný a není zde tolik lidí po hromadě jako na hotelové pláži.

Okolí hotelu  průměrně (1/5)

Hotel je v resortu Elenite, který je v celkovém úpadku. Vše tam chátrá a většina obchodů je zrušená.

Celkový dojem  průměrně (1,5/5)

Doporučuji se tomuto hotelu a stejně tak resortu Elenite vyhnout. Byli jsme v Bulharsku po sedmé a takovou "katastrofu" jsme dosud nezažili.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání