4* hotel ?
Recenze hotelu Chaika Beach Resort **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)
Hodnocení: | |
---|---|
Autor: | Tereza |
Vloženo: | 17. 8. 2018 |
Pobyt: | srpen 2018 |
Přečteno: | 203x |
Recenze se líbila: | 314 čtenářům |
Fotografie: | 0 |
Videa: | 0 |
Komentáře: | 0 |
Po příjezdu na výše zmiňovaný hotel Chaika Beach Resort a následném předání klíče od pokoje proběhlo tak jak bylo řečeno, nečekali jsme ani o minutu déle.
Ale....
Po otevření dveří od pokoje jsem byla trochu vykolejená, absolutně neodpovídal fotkam jak na vašich, tak stránkách CK a to podotýkám, že jsme si ještě připláceli za lepší pokoj. Říkala jsem si,že bych teda nechtěla vidět pokoj standart.
Celkově nebyl připraven pro další hosty. Prehoz postele zmuchlany na kraji, bez jediného ručníku, písek všude, prach jak na televizi, tak na stole.
Recenze jinak nepíšu, ale když už jsme si priplatili,tak jsem očekávala to co mi bylo nabídnuto.
Jinak z venku a okolo hotelu krásně, bazen u hotelu,taky super,čisto a po celý den se o okolí starali, jídlo bylo někdy dobré jindy zase pod průměrem, ale bylo z čeho vybírat,takže si myslím,že u stravy si každý přišel na své.
Ubytování
Nespokojenost
Strava a stravování
Vybavení, služby a personál hotelu
Průměr
Pláž a moře
Okolí hotelu
Celkový dojem
Spokojenost.
Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům | doporučuje 16 z 42 recenzentů |
Hotel je vhodný pro:
- Pro mládež
- Pro zamilované a manželské páry
Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.
« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »