Napsat recenzi

Nedoporučuji pro pobyt s dětma

Recenze hotelu Aparthotel Palazzo *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 97x
Recenze se líbila: 191 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejdřive na letisti pri odbaveni nam rekli ze nejsme v systemu ! Tak jsme s detmi ktere byli unavene museli cekat dalsi hodinu a nikdo mam nic nerekl. Po hodine konecne odbaveni a zas se cekalo az se dotankuje letadlo,protoze jak rekl pilot ,nemelo letet tolik lidi. Po prijezdu na hotel kolem 9 rano,personal hotelu nam nebyl schopen zamknout mistnost kam se davaji kufry ( upozornuji ze jsme prijeli na hotel jedini takze by nebehali sem a tam odemykat ,zamykat) proste madam rekla ze ne a nazdar....

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytovani - pokoje krasne ,vse ciste super :-)

Na balkonech by bylo super aspon skladaci vesacky na mokre pradlo.

Rucniky nam vymenili az po 5 dnech ,,ikdyz 2 jsme meli hozene na zemi protoze nebylo cim utrit podlahu- to mi prijde tedy dost. Prvni den v noci v 1 hodinu rano pozarni alarm,nikdo nam n vysvetlil proc ,dosli jsme dolu na rukou s detma a tam to vypnul recepcni a nic nam k tomu nikdo uz nerekl..... Neprijemna situace

Strava a stravování  průměrně (2/5)

No prvno dny kdy jsme tam byli jen par pokoju super, nečekala se fronta na jidlo.Dalsi dny se zaplnil hotel snad doplna a stali se i prez 30 minut fronty,nebylo dost mist na sezeni. nektteri sedali na zem podel bazenu a jedli tam protoze nrbylo misto.hruza . Jidlo zadny zazrak,takove bez chuti,vzdy kureci palicky ( celkem palive pro deti tedy nevhodne) nejake veprove v zeleninove smesy, no a pak priloha brambory pecene (byla tam vrstva oleje) a nejaka ryze vzdy ale smichana treba s rajcatovou salsou nebo tak. No a neochucene zeleninove salaty. O okurkach nalrajenych na špalky 5 cm vysokych nemluve- platky jak Brno :D. Dal nas mrzelo ze kafe jen rano a k odpoledni svacine,jinak nebylo mozne, a kdyz byl zavreny bar a jidelna tak se nedalo detem ani natocit piti. To u sluzby all inclusive tedy neznam. Svaciny chleba se salamem,syrem pod tim margarin kazdy den.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,5/5)

Wifi neni zadarmo ani v recepci jak bylo psano v inzeratu ,musi se platit. A detsky bazenek podle ktereho jsme take vybirali byl rozbity !!! Personal - starsi oani v kuchyni uzasna zenska, recepce usla,kluci v jidelne take ale Dimo a Andrey za barem Katastrofa!!!!! Neusmevavy,nemluvny,problem pro ne se zvednout a natocit piti.neochota. uklizecky kazde rano venku nabehli a umyly lehatka,to jsem nikde jinde nevidela :-)

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Krasa ,cisto SUPER!!

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Neprijemne situace, nikdo nebyl schopny nam k tomu neco rict.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání