Napsat recenzi

TOP hotel v Primorsku

Recenze hotelu Belvedere Club Hotel ***** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 1 čtenářům
Fotografie: 46
Videa: 0
Komentáře: 0

Belvedere Club Hotel ***** je nově postavený hotel CK Alexandria., který splnil ba dokonce předčil naše očekávání dovolené v Primorsku.

Po celou dobu pobytu je pro veškerý personál a animomátory samozřejmost se Vám věnovat, zpříjemnit Vám volný čas anebo naopak být neviditelný pokud chce klient trávit čas dle svého.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytováni jsme byli v junior suity JS 2+2 (dvě místnosti - ložnice a denní místnost s dvěma lůžky). Naprostý nadstandard a maximální pohodlí jak nám dospělým, tak dvěma dospívajícím synům.

V překladu - dva velké pokoje, každý s vlastní koupelnou, televizí, křeslo, malá sedací souprava. Přes oba pokoje velký balkón se sušákem na prádlo, stolek a židle.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

V hotelu není chvilka dne kdy by nebylo možné dát si něco dobrého.

Snídaně, obědy a večeře jsou bohaté, pestré, od možnosti nandat si svůj talíř ze švédského stolu, nebo si vychutnat nabídku čerstvě připravených jídel.

Snídaně pravidelně volská oka a omelety z vajec i palačineky. K večeři čerstvé těstoviny, sushi, variace číských jídel, hamburgery, gyros. Možnost výběru pokrmu z ryb, každý den.

V části jídelny uspůsobený koutek stravy pro nejmenší klienty, kdy lze vše vybrat, ohřát a připravit v miklovlné troubě přímo v jídelně.

Personál je schopný poradit klientovi jaké jídlo si může ten den dát v případě, že trpí nějakou intolerancí na potraviny.

Svačinky u bazénu (hot dog, palačinky, popcorn, zelenina, chléb, pizza).

V odpoledních hodinách otevřena místní cukrárna, ke si lze vybrat zákusky ke kávě, či zmrzlinu.

Kávovary, automaty na pití a bar přístupné celodenně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel je nový, i proto se těžko hledají nedostatky. Úklid probíhá denně.

Do Primorska létáme zásadně s CK Alexandria, která má přímo u hotelu své informační cestrum pro své klienty a delegátka přidělená na Belvedere byla profesionálka, která fungovala 24/7. Už při první informační schůzce jste věděli, že pokud by se dovolená jakýmkoliv způsobem zkomplikovala, bude o nás postaráno, jako velký bonus beru lékaře přímo v budově, tuto službu bych více ocenila před lety, kdy jsem měla malé děti.

Všichni zaměstnanci nešetřili úsměvy, ochotou a vstřícností. Tady se potvrzuje pravidlo, jak se chovám já, tak se ostatní chovají ke mě.

Velká zahrada s bazény, přizpůsobenými jak pro ty co si chtějí zaplavat a užít si u bazénu chvilku klidu a vedle bazén přizpůsobený pro děti. Dostatek lehátek, kdy jsme v kteroukoliv hodinu našli své volné. Hřiště, kde je možné hrát fotbal, volejbal a veškeré další míčové hry.

Animační tým hotelu (zaslouží nemalý obdiv) se celodenně mimo neděle věnuje klientům, či pouze zabaví děti.

Uvnitř hotelu kulečníkový stůl, stolní fotbálek, dostatek míst k posezení uvnitř i venku v hotelu.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je od hotelu vzdálená cca 400 m, kdy máte možnost projít hotelovou zahradou. CK Alexandria má pro své klienty v části severní pláže vyhrzené slunečníky a lehátka zdarma. Co víc rozdělené na jednotlivé hotely, Belvedere, je rozlišený i barvou slunečníků.

Pláž jako taková je široká, s bary na pláži, hlídaná plavčíky.

Severní pláž je více divoká, pokud jste milovníky vln, je určna právě pro Vás, pokud máte radši klidnější moře doporučuji pláž jižní.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel je na kraji Primorska, kdy do centra je krátká pěší procházka. V okolí je spousta obchodů jak s potravinami, tak se suvenýry. Určitě stojí za doporučení projít se promenádou kolem moře ze severní na jižní pláž, i tudy dojdete do centra města.

Létáme v srpnu, kdy je na náměstí každý večer program od města.

Vedle hotelu je lunapark, kdy ve večerních hodinách jsou slyšet bavící se klienti a atrakce, ale toto není neobvyklé, ani v jiných destinacích.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Pokud upředňostnujete dovolenou, kdy o Vás bude 24/7 postaráno, dovolenou si budete chtít užít, doporučuji Belvedere s CK Alexandria.

Primosko samo o sobě má své kouzlo a pobyt v Belvedere dovolenou pozvedl o několik levelů výš.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 32
z 43 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání