Napsat recenzi

Recenze Alexandria Hermes

Recenze hotelu Hermes Club Hotel & Apartments **** (Bulharsko - Carevo - Carevo)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 19 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Здравейте, относно настаняването и храната всичко беше наред. Но предпочитам да не идвам повече. Много хубаво място, но...... Пластмаси лежат на плажа и фасове в пясъка. Същото и в морето. Почистени само отгоре. Някои гости на хотела седят спокойно в мокри бански костюми на меки столове. Не мисля, че тези, които спазват дрескода и седят след тях, заслужават това. Това беше прието със затворени очи. Информацията за това, че у нас не се хвърля хартия в тоалетната също е недостатъчна и дори не беше спомената на информационната среща. От друга страна аниматорите наистина са ОК. Пиратски кораб с водни атракции страхотно. Басейни страхотни. Отидох главно заради морето, което беше красиво, ако оставим пластмасите настрана. Плажът определено не беше за трудноподвижни хора. Въпреки че наистина не обичам да критикувам, има някои неща, които лесно могат да бъдат коригирани с повече информация, поставяне на табели, предупреждаване на гостите на хотела, например при срещи и т.н.. Това е всичко. Така че общото впечатление е тъжно, защото природата все още вика за помощ.Благодаря ти. Карамфил.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Za tak vyssokou cenu výhled na silnici. To sem nepochopila.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídlo doopravdy dobré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vše potřebné bylo.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Nepořádek a uklizeno jen po povrchu.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Dost pachu z nepořádku.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Dobrý den, co se týká ubytování a jídla, bylo vše v pořádku. Ale spíš bych už nepřijela. Sice moc pěkné místo ale...... Na pláži se válí plasty a v písku nedopalky. I v moři. Uklizeno jen po vrchu. Někteří hotelový hosté sedí klidně v mokrých plavkách na polstrovaných židlích. To si myslím, že si nezaslouží ti, kteří dodržují dress code a sednou si po nich. Toto procházelo se zavřenýma očima. Informace o tom, že papíry se do WC v této zemi nehází, také nedostatečné a ani na informativní schůzce nevyřčené. Na druhou stranu animátorky fakt OK. Pirátská loď s vodními atrakcemi skvělá. Bazény skvělé. Jela jsem hlavně kvůli moři, které bylo když odmyslím plasty krásné. Pláž pro lidi se špatným pohybovým aparátem rozhodně nebyla. Ač velice nerada kritizuji, jsou některé věci, které by šli lehce napravit větší informovaností, vylepit cedule, upozornit hotelové hosty třeba i na schůzkách a atd......Toť vše. Celkový dojem tedy smutný, jelikož příroda i tak volá o pomoc. Děkuji. Karafiátová. 

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 73
z 126 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Carevo - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání