Napsat recenzi

slušná dovolená

Recenze hotelu Brilliant Hotel & Spa **** (Albánie - Drač (Durrës) - Golem)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 13 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel pěkný, čistý, neustále se uklízelo, denně slečny měnily ručníky a osušky, cokoli bylo třeba, uklízečky dodaly. Trochu zmatky v jídelně, přestože ještě nebyla sezóna, moc to nezvládali. Jediný automat na ranní čaj, kávu nebo studené nápoje, tudíž obrovské fronty, neustále něco chybělo - pytlíky s čajem, džus v nádobě, hrnečky, skleničky. Personál si s tím neuměl poradit, anglicky nerozuměl, pantomimicky jsem např. předváděla, že potřebuji lžičku na jogurt, nikdo nepochopil, takže jsem týden jedla jogurt lžící - lžičky v jídelně ráno nebyly. Když došla např. míchaná vajíčka, nikdo nepřinesl nový tác a po půl hodině na stejné místo přinesla slečna croisanty. Snažili se, ale nevím, jak to vypadá v plné sezóně. Večer fronty na baru, nikdo neobsluhoval jako v jiných destinacích, nikdo neodnášel sklenice, popelníky, a pokud plný popelník číšník odnesl, již nikdy nevrátil. Byli všichni milí a usměvaví, ale nerozuměli, většina mluvila jen albánsky a zřejmě se ještě musí dost učit.

Ubytování  průměrně (5/5)

vše bylo, jak má být, denně ustláno a uklizeno.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Těšili jsme se jako vždy na ryby, ale ani jednou jsme si nepochutnali, ryby sice byly, ale umučené dušením nebo vařením, totéž kuřata. Jediné, co jsme velmi ocenili, byla odpolední svačinka v 16h, kdy jsme si mohli dát např. cibulové kroužky, pizzu, různé pomazánky a saláty, hranolky - ty byly vždy okamžitě pryč, protože v hotelu bylo hodně polských dětí.....Další věc, která nám vadila, že nad jídly v nádobách nikdy nikde nebylo napsáno, co nádoba obsahuje, prostě to, co je kdekoliv běžné, v hotelu chybělo.

Víno se pít nedalo, hlavně červené bylo hrozné, proto jsme si kupovali vlastní kousek od hotelu v Supermarketu, i když jsme měli all incl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

vše skvělé, o personálu jsem psala již v úvodním shrnutí, snažili se, ale někdy to drhlo.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

pláž krásná a rozlehlá se spoustou lehátek pod slunečníky, nikdo si nemusel nosit osušky předem, během celého dne byl lehátek a slunečníků dostatek. Moře čisté, personál ráno odklízel a odvážel chaluhy ze břehu, pouze při vstupu do moře cca 2 metry nepříjemné kameny, za nimi ale už krásný písek. Dalo se vyhledat koridor, kde bylo kamenů nejméně, denně na jiném místě podle přílivu a odlivu.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

nebyli jsme venku kromě několika nákupů vína v přilehlých obchůdcích.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

vše jsem již vypsala výše.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Drač (Durrës) - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání