Napsat recenzi

Vivas 2*

Recenze hotelu Vivas Hotel **** (Albánie - Drač (Durrës) - Drač)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 5x
Recenze se líbila: 24 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž a hotel pláž a hotel
  • jídlo k výdeji jídlo k výdeji
  • JIdlo k výdeji JIdlo k výdeji
  • jidlo k výdeji jidlo k výdeji
  • hlavní vchod vlevo od recepce hlavní vchod vlevo od recepce
  • bazen bazen
  • chodby chodby
  • chodby chodby
  • jidelna jidelna
  • před zahrádka před zahrádka
  • recepce recepce
  • chodba chodba
  • kopelna kopelna

neodpovídá tomu za co se vydávají - chce to číst recenze

Moře čisté dlouho mělčina. Personál si nevšímá hostů a nebojí se říci o peníze za nápoje, které by měli být v ceně All inclusive. Plážový servis pouze slunečník a dvě lehátka - bez osušek, prostěradel ???? Občas nějaký žebrák, aby odešel musí obsluha dát nějaké peníze. Venkovní bar kde se podávali nápoje v 1 dcl skleničkách a pivo ve 2 dcl skleničkách jiné drinky zde neměli nebo je obsluha nechtěla umět a dělali, že nerozumí. Jídlo po celou dobu stejné, snídaně, oběd, večeře. Svačina na dvou talířích podávané u venkovního baru jí i kdo nemá značku hotelu. U bazénu bez plavčíka, koupe se kdo příjde.

Po dobu podávání jídel se tvoří dlouhá fronta, některé druhy jídla mizí dřív než než se všichni vystřídají dlouho trvá než se doplní pokud vůbec. Stoly v jídelně neprostřené, opět jen pro někoho kdo si zaplatí a to se muže se obsluha přetrhnout...... Když si chcete dát drink - šel jsem jinam. Hodnotím hotel tak 2*. Jednou stačilo :-(

Kdosi nebral učet od objednaného pití dostal ho další a peníze šli obsluze do kapsy.. jedou tam skvělý byznys

Ubytování  průměrně (2/5)

pokoje zametené od písku, ale balkóny k moři písek a zaprášený stul a špinavé židle, ale jinak pěkný výhled

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

All inklusive vše bez nápadu po celý pobyt pořád stejné jídlo snídaně, oběd a večeře

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

bez vyžití, akorát bazen ale bez plavčíka posilovna zavřeno.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

slunečník a lehátko v ceně bez ručníku nebo prostěradla,

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Jednou stačilo, když Albánie do hotelu tak hodnocení alespoň pře 4,3

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Drač (Durrës) - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání