Napsat recenzi

Hotel Dunes Beach Resort 3*+, Puerto Cruz, Isla Margarita

Recenze hotelu Hotel Dunes ***** (Venezuela - Isla de Margarita - Playa Puerto Cruz)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2016
Přečteno: 283x
Recenze se líbila: 883 čtenářům
Fotografie: 33
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Ubytování Ubytování
  • Pohled z balkonu Pohled z balkonu
  • Vychlazený kokosový ořech Vychlazený kokosový ořech
  • Výlet katamaranem Výlet katamaranem
  • Právě byl Valentin Právě byl Valentin
  • U silnic se můžete občerstvit nápojem z cukrové třtiny U silnic se můžete občerstvit nápojem z cukrové třtiny
  • Je to výborné Je to výborné
  • Muzeum Muzeum
  • Muzeum Muzeum
  • Věčně přítomný Hugo Věčně přítomný Hugo
  • AirFrance AirFrance

Před cca měsícem jsem marně hledal aktuální informace k dovolené na Isla Margaritě. Včera jsme se vrátili a informací máme dostatek. Uvedu to nejdůležitější. Původně jsme měli tento zájez na 16 dnů objednán u CK E****s. Po změnách (termín, doba trvání a zejména typ letadla) jsme rezervaci zrušili a zakoupili jsme tento zájez u německé cestovky M*** W****. Let se společností AirFrance, odlet z Vídně. Letadlo Airbus A340. Servis ve standardní třídě 50x vyšší než bussines klas Travel.

Dvě nejdůležitější rady pro dovolenou zde:

1. Nepodcenit pojištění!!!! Pokud se Vám něco stane, bez pořádného pojištění jste v háji.

2. Kreditku mít s sebou, ale nepoužívat. Ofic kurz je 11 Bolivarů za 1 USD. Černý kurz byl 800 Bolivarů za 1 USD. Pokud vyberete z bankomatu nebo platíte kreditkou, je to v ofic kurzu a jste žebrák, protože ceny jsou postaveny na černý kurz.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

I když je tento hotel uváděn jako starší a horší, není to tak. Naopak preferovaný nový hotel je naprosto nezajímavý. Hotel Dunes Beach je tvořen malými domky, ale jen část je po naprosto nové rekonstrukci. Asi díky německé cestovce jsem automaticky dostali pokoje po rekonstrukci. Ty jsou nádherné. Ty před rekonstrukcí jsou horší, hlavně koupelny. Není problém s výměnou pokoje, velice si zde potrpí na spokojenost zákazníků. Ubytování bylo naprosto super.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Vynikající jídlo, všeho dostatek. Denně se střídájí národní kuchyně (mexická, venezuelská, atd.). Forma bufetu. Stravování je v restauraci hotelu, rest. na pláži a jedenkrát za týden máte nárok na "luxusnější restauraci" s obsluhou. Zde je podmínka u můžů dlouhé kalhoty (stačí jeans) a raději košile či polokošile. Plážový bar a večer bar v hotelu - míchané nápoje, lihoviny, nealko, pivo - všeho dostatek. Není třeba mít obavy z ledu. Vodu na pokojích však konzumovat pouze balenou, protože ostatní voda je z betonových rezervoárů a ta je tak na mytí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál ochotný, slušný, usměvavý a přátelský. Pokojské nedávejte na postel USD, nemají možnost směny. Jelikož jejich měsíční mzda je 13500 Bolivarů, stačí jim nechat na posteli 300 - 500 Bolivarů. (1 USD je 800 Bolivarů). I když ve městě jsou ceny nižší než v hotelu, ani v hotelu není draho. Levné jsou zde např. perly a pokud je koupíte v hotelu před restaurací, jsou zaručeně pravé a jsou levnější než ve městě. Zde můžete platit i v USD. Jinde ale moc ne. Ještě tak na pláži, ale nikdo nechce jednodolarovky, je problém se směnou. Lepší je mít bankovky 5, 10 a 20 USD.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž je nádherná, udržovaná, dostatek lehátek. Bar na pláži naprosto v pohodě. Stále jsou velké vlny. Opravdu nebezpečí úrazu. Je třeba být opatrný. Stále Vám zde něco nabízejí prodejci, ale neobtěžují. Když neprojevíte zájem, s úsměvem Vás pozdraví a jdou dál. Můžete se zde vyfotit s papoušky na ruce, dát si čerstvé ústřice, nakoupit suvenýry atd. Smlouvejte.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Do města jezdí hotelové taxi. Je zde reálný socialismus. Nejsou základní potraviny, léky, základní hygienické potřeby (toaleťák, vložky, mýdlo). Vše je na příděl. Prý hrozí krádeže a oloupení od banditů. Nemáme však vlastní zkušenost. Všude jsme jezdili se skvělou německo-venezuelksou delegátkou, na výletech o nás bylo neskutečně dobře pečováno. Delegátka nás přímo hýčkala. To jsme dosud u žádné české cestovky nezažili. Starala se o nás 24 hodin denně jako máma :-)

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Úžasná dovolená, ale nesmí se Vám nic stát. Zdravotnictví je primitivní, nejsou základní léky, vše si musíte hradit. Měli jsme jednu zlomeninu stehenní kosti ve vlnách. Zde šlo o život, protože pomoc je fakt primitivní a nákladná. Jsou schopni Vám nohu narovnat, zasádrovat, ale nemají anestetikum, nemají antibiotika a léky na ředění krve snad ani neznají. Naše kolegyně to přežila jen díky našim vlastním zásobám uvedených léků. Věnujte pozornost pojištění, výběru pojišťovny a nešetřete. Pokud se Vám něco stane, jde o miliony. Komáři jsou málo, ale občas štípnou, zejména večer v pokoji. Pokud nejste v jináči, tak snad bez obav. Až na ten úraz to byla nejhezčí dovolená. Přikládám pár fotek z mobilu. S často uváděným místním Čechem jsme se nesetkali. Měli jsme naprosto skvělou delegátku Patricii a nikoho jiného jsme nepotřebovali.

vn7@seznam.cz

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání