Napsat recenzi

Dovolená na Isla Margaritě

Recenze hotelu Hotel Dunes ***** (Venezuela - Isla de Margarita - Playa Puerto Cruz)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2013
Přečteno: 1 094x
Recenze se líbila: 732 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemná dovolená pro zimní období. Výhoda přímých letů z Prahy na Isla Margaritu (i když cesta je dlouhá a vzhledem k používaným letadlům dost nepohodlná). Hotel nabízí příjemné prostředí a ostrov úžasné klima.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Standardně zařízený pokoj s velkou koupelnou a balkonem (není výhled na moře).

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Jídlo za nic nestálo. Žádné místní speciality, a to co uvařili bylo většinou bez chuti, maso tvrdé, ovoce skoro žádné. Když už bylo občas něco dobré, tak to pochopitelně za chvíli došlo. Kompenzací nám bylo to, že zde barmani míchali po celý den výborné koktejly a venezuelský rum neměl chybu. Stravování probíhalo ve třech restauracích rozmístěných po areálu hotelu, z nichž jedna byla přímo u pláže. Denní bary jsou u bazénů a jeden je i přímo na pláži.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál vcelku ochotný. Areál hotelu je dost rozlehlý (tvoří ho dva hotely - nový a starý) a vybavení je pro oba hotely většinou společné. V novém hotelu je možnost zdarma napojení na wifi nejen ve společných prostorách, ale i na pokojích. V areálu jsou tři bazény s plně dostačující kapacitou a s čistou vodou, dále tenisové kurty, stoly na ping pong apod. (vše v ceně pobytu). Animačních programů je málo.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Nový hotel se nachází asi 15 minut pěšky od pláže, ale je možno se k ní nechat dopravit vozítky, které jezdí každou chvilku. Pláž je krásná, široká a dlouhá. Moře je čisté, ale pro velké vlny a spodní proudy se nedá moc plavat. Plavat se však dá v laguně, která se nachází na druhém konci zálivu, kam se dá příjemnou procházkou po pláži snadno dojít.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Bezprostřední okolí hotelu je pusté. Příjemným zpestřením pobytu jsou výlety pořádané buď Eximem nebo přímo místní cestovkou (sídlí v hotelu). Jedná se o výlety jednak po Isla Margaritě, dále třeba na sousední ostrůvky nebo o dražší letecké výlety na pevninu do národního parku Canaima na stolové hory, vodopád Salto Angel a na Orinoko. Poslední jmenovaný nelze vynechat, když jedete do Venezuely. Opravdu stojí zato se tam podívat, ta příroda je nádherná.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celková spokojenost. Nutné je si však uvědomit, že Venezuela je komunistická země, kde vše funguje jinak. Trochu deprimující je častá přítomnost policistů se samopaly na silnicích, ve městech, neustálé připomínání toho, že je v zemi velká kriminalita a vlastně i hotelový areál je pod neustálou kontrolou ochranky. Nepříjemná záležitost je i kontrola na letišti před odletem z Venezuely, kdy speciální jednotka (opět se samopaly) kvůli drogám prošacuje několikrát všechny zavazadla turistů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání