Napsat recenzi

zlodějna díky E***

Recenze hotelu Hotel Le Flamboyant *** (Venezuela - Isla de Margarita - Playa El Agua)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2015
Přečteno: 430x
Recenze se líbila: 714 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel odpovídá, čistý, prostředí dle katalogu, bezpečno i mimo hotel. Arogance pramení díky delegátce Evě a celkově z provázanosti E***u a místní Maloka. Nejezděte s E**** na výlety, místní je mají za polovinu. Delegátku oželíte, a klapne vše, na rozdíl od E****, kde neklapne nic. Specielně 3denní poznávcí zájezd. To byla tragedie a komedie v jednom ze strany E****. Delgátky přijedou 24.12., resp.29.12.2014 a všichni si tam asi sednou na zadnici. Nic už pak řádně nezajistli a x subdodavatelů se podílí a přiživí na vašem zájezu - poznávačce. Neměňte peníze s arogantní Evou, mimo hotel je kurz 1 US/150 bolívarů, ona dá jen 110 bolívarů. Dle mého nemá oprávnění "šmelit" peníze. Žádné padělky, nic nehrozí. Pouze musíte v klidu přepočítat. Pamatujte, jste růkojmí E**** a arogantní Evy. Chtějte na všechno doklad o zaplacení, uvidíte, jak bude reagovat. Mimo hotel bezpečno, vstřícní lidé.Zlato nenoste. Na hotelu se neztratilo nic!!!!

Ubytování  průměrně (3,5/5)

V pořádku, 1.pokoj jsme vyměnili, tady nám arogantní Eva pomohla, nedal se zamykat. Berte pokoje vpravo od bazénu a odkloněné od bazénu. Animace je až do 23,00 hod., není to potichu. Odpovídá katalogu. Vnitřní prostředí hotelu v pořádku

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

V pořádku, snídaně klasika - vejce, šunka, sýr, zelenina, melouny, bábovka, perník, džusy, čaj, káva, obědy. večeře - vždy - 3 druhy masa, grilovalo se kotlety, kuřecí. Přílohy - klasika. Odpovídá zařazení hotelu. Bary - pití dle katalogu E*****

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Bez problémů, denně úklid, ručníky, personál vstřícný. Animace - denně

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž přes promenádní ulici, ale na ni minim.provoz, lehátka byla, moře není na plavání, jsou vlny a spodní proudy. Na pláži slunce 9,00 až 14,00 hod., je otočena na sever, celkově pláž akorát, sporty - animace, fotbal, šipky, skůtr - poplatek, čistota průměrná, voda teplá 27st., bar od 11,00hod., pití dle katalogu. Celkově to není na vyskakování, co do prostoru.Pokud půjdete jinam, je to lepší, ale musíte se rozhodnout..

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Tržnice na hadry, suvenýry 200m, zde měnit peníze, viz výše popsáno, půjčovna aut - vlevo od hotelu, po ulici 15 min., 25 US/den. Obchod žlutyý John - 20 min., rum, káva - musí se trefit Po 16,30 hod. se nechodí nikam, není kam.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Pobyt v pohodě, delegátky tragedie, poznácí zájezd komedie a tragedie ze strany E***** v jednom. Organizace na bodu mrazu. Ale mají to podchycené v kaltalogu a nic s tím neuděláte. Ze strany Evy jen řečičky a výmluvy - myšleno na letenky, posun až na konec pobytu... Teoreticky ji vůbec nepotřebujete. Jen co dosednete v hotelu na schůzku, hned vybírá taxy - odletovou a na zájezd 3 denní. Neměňte s ní peníze a běžte do hotelového obchodu či mimo hotel Žádné info o Venezuele, jen čeká, na co se zeptáte.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Isla de Margarita - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání