Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu AQI Pegasos World Resort TTH **** (Turecko - Side - Sorgun)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 547x
Recenze se líbila: 503 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • celkový pohled na areál celkový pohled na areál
  • bar u bazénu bar u bazénu
  • písčitá pláž písčitá pláž
  • hotelový bazén hotelový bazén
  • hotelový bazén hotelový bazén
  • zahrada, kterou se procházelo k moři zahrada, kterou se procházelo k moři
  • soustava tobogánů soustava tobogánů

Ideální hotel pro rodiny s dětmi v těsné blízkosti moře, kam se šlo přes zelenou zahradu. K dispozici velký bazén a zejména soustava tobogánu.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Velmi oceňuji čistotu pokoje. Jednalo se velký pokoj, kde první části byly 2 přistýlky a v hlavním pokoji velká manželská postel. Na pokoji TV se zahraničními programy a lednička. Balkon se 2 židlemi a stolečkem.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Typ stravování All Inclusive. Velký výběr jídla, které bylo velmi chutné. Pokud bych vůbec měl něco vytknout, tak je to velmi malý výběr ryb.

K pití bylo možno využít nealko nápoje, pivo, víno a cca 6 míchaných alko nápojů. U bazénu byla zmrzlina za poplatek cca 1 EUR kopeček, v zadní části komplexu v blízkosti moře byla zmrzlina zdarma (3 druhy). Na mnoha místech jsou velké ledničky s čistou vodou, které jsme si mohli brát s sebou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

V celém hotelovém komplexu panovala naprostá čistota, ochotný personál (domluva v angličtině), na rozlehlé recepci wifi zdarma, pokud jsme chtěli wifi v celém areálu tak stála 15 EUR na 7 dní. Všude v areálu k dispozici dostatek toalet. Během dne probíhá velké množství animačních programů a večer vždy program pro celé rodiny. V hotelu bylo ubytováno velké množství hostů ze severských zemí (SWE,NOR,DEN,FIN) dále z Velké Británie, Holandska, Německa a Ukrajiny, a také Slovenska a Česka.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Písčitá pláž, moře čisté, občas větší vlny, které byly příjemné pro hrátky ve vodě :-) Lehátka zdarma k dispozici u moře jich bylo vždy dostatek. U bazénu byly lehátka již kolem 8 hod. obsazeny. Lehátka byly umístněny cca 20 od moře, kam se šlo po písku. Na pláži hotelový bar se sortimentem pivo, nealko nápoje, káva. Sprcha na umytí přímo na pláži. K hotelovému bazénu trvala cesta od moře cca 1 min.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Přímo u hotelu stavil bus, který nás za 1 EUR zavezl do města SIDE a zpět nám zastavil u hotelu. Hotel hlídá bezpečností agentura, pracovníci jsou i na pláži, nijak hosty neobtěžují. Před hotelem je stanoviště taxi.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Z dovolené jsme se vrátili zcela nadšeni, vše fungovalo jak mělo, perfektní místo, které spojuje moře, bazén a tobogány. V celém areálu panuje příjemná atmosféra.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání