Napsat recenzi

Krásné místo, hotel průměr

Recenze hotelu Side Miami Beach Hotel *** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 501x
Recenze se líbila: 420 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel jsme si vybrali kvůli jeho blízkosti k antickým památkám a na pláž, což přesně splnil. Prvotní ubytování ve sklepě bylo hrozné, po přestěhování druhý den už bylo vše v pořádku.

Ubytování  průměrně (3/5)

Do hotelu jsme se dostali po půlnoci a na recepci byl jen hlídač, který nám předal klíče k pokoji 407. Z recenzí lidí, kteří zde už byli před námi, jsme věděli, že jde o nevyhovující pokoj pod úrovní terénu pod jídelnou. Když jsme nesouhlasili, byli jsme odkázáni na manažera, který bude až v deset hodin ráno. Pokoj byl bez oken, vlhký, páchnul plísní a ve vedlejším skladu potravin kdosi pracoval ještě ve dvě hodiny. V pět ráno nad námi v jídelně začal personál připravovat nádobí a jeho řinčení už další spánek neumožňovalo. Stejný zážitek měla i další česká dvojice, která přiletěla s námi a skončila ve vedlejší pokoji. Nakráčela jsem tedy na manažera s tím, že jsme sem nepřijeli, abychom brali léky na alergii proti plísni a bolesti hlavy. Pokoj nám i sousedům vyměnili ještě dopoledne, pak už to bylo k naší spokojenosti. Varuji všechny - pokoje začínající čísly 400 a 500 jsou vlastně sklepní kóje. Nedejte se a tvrdě žádejte výměnu. Pokud se někdo neozve, stráví tam celý pobyt.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Velmi průměrné na all in, k snídani byl třeba jen jeden druh bílého pečiva. Nečekejte žádný bohatý výběr nebo místní speciality. Když jsme viděli kuchaře, vždycky jsme si kladli otázku, co nám dneska zase pomlel. Jinak někdy kuře nebo menší rybky. Hodně zeleniny. Ale v podstatě jsme to vzhledem k ceně zájezdu čekali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál v jídelně i uklizečky se snažili, zcela bez problémů. Program - jen v sobotu turecký večer s vystoupením folklorního souboru. Docela legrace, kdo má ale slabší ušní bubínky, měl by ke konci volit ucpávky do uší. Gradace pištění neskutečná, vlaštovky hnízdící pod pergolou z toho měly málem smrt. Vedle recepce hamam, tam jsme nebyli. Organizovaný zájezd jsme si nevybrali, jeli jsme na trh do Manavgatu dolmušem - jedna cesta za euro. Trhy jsou v pondělí a ve čtvrtek, musí se hodně tvrdě smlouvat. Plno fejků všech světových značek.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Hotelová pláž skoro na dohled od hotelu, sice úzká, ale lehátko jsme našli vždycky. Moře čisté a teplé, velmi pozvolně se svažující, jemný písek. Žádný hmyz. Naprostá spokojenost.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Vynikající, z balkonu jsme viděli hradby antického města i amfiteátr. Chodili jsme tam ráno nebo navečer skoro každý den. Mohlo by to být něco jako turecké Pompeje, kdyby to mělo větší archeologickou péči - úžasná spousta zachovalých artefaktů. Předčilo naše očekávání.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Poměr ceny a toho, co jsme za ni dostali, byl odpovídající.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání