Napsat recenzi

SIDE ALEGRIA

Recenze hotelu Side Alegria Hotel & Spa ***** (Turecko - Side - Kumköy)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 358x
Recenze se líbila: 347 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel se nalézá v lokalitě plné obchodů.Nedaleko je i malý Carrefour,kde např.Twistter stojí 1TL.Malou vadou je složení osazenstva hotelu.90 procent rusko,8 procent němečtí důchodci a 2procenta češi a slováci.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotelové ubytování bylo super.Např.postele jsem lepší zatím nikde neměl.Jelikož jsme bydleli ve 4.patře,byl krásný výhled na moře.Koupelna čistá.Pokoje sice menší,ale plně dostačující.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava teda nic moc.Masa minimálně.Stále nedoplněné pulty.Nejsem moc vybíravý,ovšem někdy jsem se nenajedl.Sladkostí dostatek.Zeleninových salátu také,ovšem všude cpou kopr.Pořád fronty a pokud nejsou,tak jsou pulty poloprázdné.Pokud nejste s dítětem,doporučuji chodit na jídlo později,ale né zase moc,nebot na konci tam toho na jídlo už moc nebude.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vše bylo vpořádku,kromě chování některých číšníku.1/6 stolů obsadí svým doneseným pitím a pak požadují bakšiš,že vám jako uvolní stůl.Neměl bych proti bakšiši za obsluhu námitek,ovšem ještě nic neudělat a chtít peníze ve 4hvězdě,bylo dost ubohé.Procházeli mezi stoly,žduchali lidem do židlí,kteří právě jedli.Z tohoto důvodu pouze 1hvězda.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž čistá,pozvolný vstup do vody(dvacet metrů po kolena) ovšem pokud jsou vlny v hloubce to moc nepocitíte,ovšem v té malé vodě se ty vlny zvednou.Malé děti ,které nemají zkušenost s vlnami ,se mohou ze začátku i bát.Jelikož jsme byli v Turecku poprvé,nemohu srovnávat,jestli je to někde lepší či horší.Když to chce někdo pojat,jako opalovací dovolenou musí obsadit lehátko již ráno.Pasový slunečník mi moc nevyhovoval.Jinak písek čistý a na břehu si děti vyhrály.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Plno nákupních možností a blízko do historického centra.Mávnete na místni autobus a jste za chvíli tam.Za dvě osoby jsme platili 5TL.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

No jsem v rozpacích.Hotel ok,moře super,bazén super,okolí super.Ovšem jsem rozčarován z obsluhy a stravy.Jelikož jsme to měli jako LM,tak dávám 3 hvězdy,ovšem za plnou cenu bych byl rozčarován.Pokud tedy nezlepší tyto dvě položky,výměna některých členů personálu a větší starosti o jídlo nemohu tento hotel doporučit

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 14 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání