Napsat recenzi

Velké zklamání - pobyt od 5.6-13.6.2017

Recenze hotelu Amelia Beach Resort Hotel & Spa ***** (Turecko - Side - Cenger)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 861x
Recenze se líbila: 274 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dal jsem na recenzi „LYDY“, ale velké zklamání. V Turecku jsme byli s manželkou již 5x. Nedejte na velké slevy jako v našem případě. Dle mého názoru reklamní trik cestovky.. Jezdíme z důvodu časové tísně Last Minute. A tak to bylo i v tomto případě. Dovolenou nemůžeme dopředu moc plánovat. Roli také hraje cena a 5 hvězdiček. Byli jsme na osm dní, po slevě cca 50% od CK, za 15. 000 na osobu. Ten samý zájezd od německých cestovek, v našem termínu, bez slevy levnější o 1. 400,-Kč!!! Odlet z Vídně, ráno v 5.30hod, tak máte prakticky půl dne po ubytován u moře k dobru. Zá méně peněz v minulosti lepší hotely, kvalita ubytování i servis včetně stravy.

Pochvala delegátkám. Velice sympatické vystupování, organizačně o nás postaráno na letišti v době příletu do Turecka i v době odletu. Podány i informace, které k dovolené byly dostačující. My za nás děkujeme slečně Pavle. Ostatních reprezentantek od CK jména neznáme, ale těm také velký dík.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Po příjezdu na hotel, kolem desáté dopoledne, nás paní recepční nechala „vycukat“ do půl druhé odpoledne v recepci, jelikož jsme nedali do pasu nejméně 10 euro!!! No paráda. Turisté z Ruska, okamžitě ubytováni. Asi platíme jinými penězi. Naše ubytování bylo s výhledem do dvora, i když hotel v době našeho pobytu byl obsazen na 45 % kapacity. Ráno paráda. Ve 4 hodiny ráno rámus popelářů a neúnavný kohout se Zoo, která byla součástí resortu.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Strava bez připomínek. Chtěli jsme si užít moře a sluníčko a na obědy jsme nechodili. Snídaně nám vyhovovaly. Chodili jsme po deváté dopoledne. V jídelně to bylo bez front. Polední stravování na pláži v baru dáváme pět hvězdiček. Jídlo gyros, hranolky, grilované plátky kuřecího, hamburgery, dostatek příloh a salátů a ovoce (jablka, blumy, melouny). Myslím, že si každý mohl zkombinovat na co měl chuť. Personál plážového baru a jídelny se perfektně staral o čistotu a Vaše potřeby. Obědvali jsme až kolem třetí hodiny odpoledne a všeho byl opravdu dostatek i když na pláži bylo dost lidí a jídlo bylo již od 12 hodin. Na večeře jsme chodili po 20 hodině, když již hlavní nápor pominul. V jídelně se i grilovala různá masa a ryby. My jsme si ale vybrali bez problémů u teplých pultů. Kombinace masa, grilované nebo vařené zeleniny, včetně různých omáček a příloh (brambory a těstoviny na různé způsoby), které si doma neuděláte. Jídlo (kombinace) velice chutné. Každý si najde své. Zákusky a dortíky jsme neochutnávali. Ve vitrínách pro konzumaci vypadali velice hezky. Kdo má rád sladké, tak si určitě smlsl. Po večeři si každý dle chuti mohl dát zmrzlinu. Prý byla normálně i během dne. Voda v třetinkových lahvičkách k dispozici skoro všude, kde bylo stravování nebo denní bary. Pro děti i džusy v krabičkách s brčky. Káva v Kávo matech také. Kolem sedmi druhů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Hotel má již své asi za sebou. Moc velký luxus nečekejte. Pochválit ale musíme čistotu na pokojích a v celém hotelu. Pokojské se velice dobře staraly o čistotu a naše pohodlí. Zaměstnanci velice pečliví a servis včetně osušek na pláž super. Tou pečlivostí a ochotou ale v žádném případě nemyslím recepční.

V hotelu lázně, fitness, butiky, holič, lékař a optik.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž čistá a personálem udržovaná, dostatek lehátek a podložek.Ale lidé jsou lidé... Hlavně ruští turisté. Co jim upadlo na pláži tak nechali ležet. To platilo i v plážové cjídelně, kde swi nabrali třeba tři lidé na 6-8 talířů jídlo a přílohy, povrtali se v tom a 4 vrchovaté talíře tam pak nechali. O tomto nemá cenu ani psát. To asi z nás poznal již každý který se s nimi již setkal. Praktické plachtičky místo slunečníků. Bezva řešení. Pláž písčitá u vstupu do moře menší sráz s oblázky. Ale ani dětem toto nevadilo. Dětem a dámám doporučuji rději boty do vody. V době našeho pobytu krásně modrá a průzračná voda jako barvou na Jadranu.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Hotelový komplex leží o samotě. V širokém okolí nikde nic!!!

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Jak píši v úvodu - za menší peníze v Turecku existují lepší místa a hotely, včetně služeb.

Nikdy jsem neměl potřebu psát recenze, ale v tomto případě mi to nedalo.

Omlouvám se všem, kdo to bude případně číst, za tak dlouhý popis celé situace.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání