Napsat recenzi

Obrovské zklamání

Recenze hotelu Tayyarbey Beach Club **** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 239x
Recenze se líbila: 428 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Turecko jsme díky tomuto hotelu navštívili již po páté. Neradi jezdíme na stejné místo a proto vybíráme vždy jiný hotel, pokud možno v jiné lokalitě. Tentokrát jsme pro náš pobyt zvolili Tayyarbey hotel. Po přečtení recenzí, které byli tak půl na půl jsme si řekli, že to určitě zkusíme. Zaujala nás hlavně modrá vlajka a skutečnost, že jsme již 4 hvězdičkové hotely v minulosti navštívili a vždy bylo vše v pořádku. Po příjezdu do hotelu nás přivítala němčina. Na recepci, ani v okolí hotelu nikdo nemluví anglicky. Rozhodně ne tak, aby vám porozuměl. ( Ani slovu Pharmacy na recepci vůbec nerozuměli ). Pokoj byl skromný, ale dostačující a o pokoj nám ve výsledku ani nešlo, protože ten jsme navštěvovali jen večer a celý den jsme trávili na pláži, která byla jediné plus z celé dovolené. Úroveň hotelu odstrašující. Co se týče jídla totální katastrofa. Absolutně žádný výběr a to podotýkám, že jsme v Turecku se 4 hvězdami měli zkušenost. Spolu s námi tam také byli lidé, kteří měli střevní a žaludeční potíže, které byly vleklé a zlepšily se až po konzumaci jídla v ČR. Nám i jiným hostům dokonce zapáchalo maso na talíři. Vůbec celá hygiena v restauraci a barech byla otřesná. V baru u bazénu silně zaváněla místní stojatá voda, přes kterou se chodilo na pláž. Pokud vám ale nevadí davy německých turistů, mluvíte dobře německy a máte kachní žaludky asi se v tomto hotelu obejdete. Jediné čemu dáváme plus je tedy nádherná pláž s čistým mořem.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Skromný malý pokoj. Normální ubytování postačující na dobu týdne.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Naprosto příšerné. Nevolnost a střevní potíže způsobené jídlem ve 4 hvězdičkovém hotelu za tyto peníze neexistují.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

S personálem se často nebylo, jak domluvit a nerozuměli nám, takže jsme nedostali ani balíček na cestu. Bohužel se neumíme německy vyjádřit a na recepci mají takový nepořádek v papírech, že je vám i ta němčina k ničemu.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Nádhera. Jediná pozitivní věc.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Bazar kousek od hotelu. Musíte akorát vyjít velký kopec. Pak dolmuše za 4 eura pro jednoho tam i zpět do Side a nebo jiných částí.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Pátá dovolená v Turecku byla neskutečné zklamání.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání