Napsat recenzi

Velká spokojenost všech.

Recenze hotelu Süral Resort ***** (Turecko - Side - Colakli)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 457x
Recenze se líbila: 484 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou jsme si užili dva senioři (63 a 61) s vnučkou 5 let. Od počátku až do konce naprostá spokojenost s organizací, poskytovanými službami a personálem. Obdobnou zkušenost učinil syn s rodinou v minulém roce. Co je obsahem katalogu u ck. Alexandria bylo zabezpečeno a poskytnuto jako ck tak i hotelem. V Turecku jsme byli potřetí.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Ubytování čisté, bez závad, dobře udržované. Pokoj čistý, vymalovaný, přiměřeně velký, jako přístýlka pro vnučku normální postel. Úklid denně, kvalitně, včetně výměny ručníků a podle potřeby i převlečení postelí, samozřejmě s příslušnou výzdobou. Výhled na moře bez příplatku. Ihned po příjezdu a drobných formalitách předána karta od pokoje a další doklady. Nastěhování kufrů pracovníky hotelu až do pokoje. Budovy hotelu čisté, průběžně a pravidelně uklízené, opravené jak uvnitř tak z venku. Trochu bludiště. KLIMA 24 hodin denně, nebyla téměř hlučná, nastavuje si host. Hosté z největší části ČR a SR, částečně P, SRN a Rusko, ale jinak rodiny i z dalších zemí. Vzhledme k termínu od 19.6. 2013 zejména rodiče a prarodiče s dětmi a pro tuto kategorii naprosto ideální. Všude se pamatuje i na osoby méně pohyblivé jak z hlediska cestiček, výtahů, tak i například WC.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava obvyklá, přiměřeně pestrá i když se opakovala. Vždy něco nového a chutného na grilu. Jídlo, pečivo, přílohy k jídlům a zelenina vždy v dostatečném množství po celou dobu provozu restaurace bez výjimek. Mísy s hranolky vždy 3. Byly i kuřecí řízky, porcoval se podle chuti krocan! Ovoce (jablka, pomeranče, švestky, třešně, melouny ...) v dostatečném množství. Samozřejmě zákusky, dorty a podobné věci krásné na oko hodně a chutné. Nápoje všech druhů vždy v dostatečném množství v automatech a v barech, včetně alkoholických nápojů. Bary fungovaly příkladně, včetně hygieny obsluhy. Někdy míchaný nápoj obsahoval třeba trošku něco jiného než bylo na nabídce, ale vždy se dalo domluvit na množství i obsahu. Pro děti odpoledne zmrzlina neomezeném množství a dostatečně druhů. U zmrzliny slané a sladké pečivo. Placky se pekly celé dny na dvou místech a byly chutné a v množství co kdo zvládnul. Nevím o případu kdy by někdo měl "žaludeční" problémy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Vybavení a služby odpovídají nabídce. Personál úslužný, neobtěžující, jednající vždy s úsměvem a se zájmem. Zvláště chování k dětem příkladné. Veškeré problémy byly řešeny ihned. Pokažená klimatizace opravena ihned. Po hotelu se vždy pohybují "manageři" se notýsky a telefony a hned řeší co je potřeba. Bezpečnostní služba města i hotelu stále v činnosti. Vzorná činnost animační skupiny ck a i místních. Především po celý den sportovní a jiné aktivity pro děti i dospělé, bez vnucování, ale řádně zabezpečené. Jazykově jsou asi zvyklí více na němčinu a ruštinu, ale hodně se to lepší k češtině a polštině. Vždy se našel někdo kdo uměl anglicky.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

To se musí zažít. Vhodné pro každého, ale zejména pro děti. Boty do vody nejsou potřeba. Pláž písčitá čistá, voda rovněž. Na některých místech u pláže ve vodě kameny, kterou jsou pod vodou vidět. Lehátek u moře a u bazénů (2 obrovské + menší pro děti a další 2 v budově) v dostatečném množství. Výměna osušek k moři kdykoliv. K pláže se od hotelu chodí chodníkem pod palmami příjemou procházkou. U pláže bar s občerstvením, kde je možno i obědvat. Samozřejmě sprcha a převlékací kabina. "Velitel pláže! se neustále staral o pláž, hosty i o pořádek ve sprchách. Na pláži obvyklé služby padáky, banány, skůtry a pod., ale v dostatečné vzdálenosti, takže téměř neruší.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V okolí hotelu obvyklé Turecko. Na nákup od hotelu 3 minuty a to včetně lékárny. Obvyklé tržiště, někde ceny stálé, někde nutno smlouvat. Za poslední dobu se i v Turecku hodně změnilo k lepšímu co do pořádku.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Bylo nás z ČR mnoho a vzhledem k malým dětem v i dobrých vztazích. Nevím o případu, že by si někdo ztěžoval na cokoliv závažného. Mohu doporučit těm, kdo si přejí dovolenou "prolenošit" u čistého moře, u krásných bazénů pod palmami, u příjemných barů, dobrého jídla a pití v klidném prostředí. Samozřejmě s možností zájezdů obvyklých v Turecku. Jestlí zdraví a "ministr financí" dovolí, vrátíme se. Tato recenze platí na dny 19.-29.6. 2013 kdy si stojím za každým slovem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 31 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání